Uutiset

Lääkettä etätiimeille: 60 päivän maksuton BIMcloud-tilaus

26.3.2020Ville Nikunen

Näinäkin aikoina etätoimistoistaan työskentelevien tiimiläisten yhteistyön on sujuttava. GRAPHISOFT tarjoaa avuksenne 60 päivän ilmaisen BIMcloud-tilausjakson, jonka turvin ARCHICAD-tiimiprojektit pysyvät vauhdissa paikasta ja ajasta riippumatta, ilman palvelinasennuksia.

Ilmaisjakson jälkeen asiakas voi valita, päättääkö tilauksen vai jatkaako palvelun maksullista käyttöä (68 €/kk tai 540 €/v per käyttäjä). Palvelun selainpohjainen hallinta on helppoa: esimerkiksi käyttäjiä voi luoda uusia tai tuoda edellisistä BIMcloudeista.

Huomioitavaa!

  • Palvelu tilataan teknisistä syistä GRAPHISOFT UK:n nettikaupasta, joten myös käytettävä GRAPHISOFT ID tulee hieman hassusti rekisteröidä Britanniaan. Täten Suomeen rekisteröity olemassa oleva GSID:si ei kelpaa. Voit käyttää esimerkiksi henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi. Tiedon pääsee lähiaikoina korjaamaan palvelun asetuksissa.
  • Jotta ilmaisjakso ilmestyy saataville, valitse kuukausihinnoiteltu palvelu. Ilmaisjakson päättyessä voit valita joko kuukausi- tai vuosiveloitteisen palvelun – tai lopettaa tilauksen.
  • BIMcloud-palvelu on yhteensopiva ARCHICAD-versioiden 20–23 kanssa.

Haluatko tietää enemmän?

Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariimme

Ota palvelu heti käyttöön

Lisää ARCHICAD-etätiimityöstä

Apua tarjolla

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia, olemme läsnä. Kaikki yhteydet toimivat normaalisti: tuki ja myynti palvelevat joka päivä klo 9.00–17.00.

  • Myynti: 020 741 9700, [myynti@mad.fi(mailto:myynti@mad.fi)
  • Tuki: 020 741 9713, tuki@mad.fi

Pidä huolta perheestäsi, kollegoistasi ja ystävistäsi!


Sivustomme käyttää evästeitä