Uutiset

Hyödynnä BIMx PRO:n ominaisuuksia ilmaiseksi

2.1.2020Ville Nikunen

Rakennusten tietomallien katselusovellus BIMx:n PRO-ominaisuuksia voi hyödyntää maksutta tuoreella BIMx Lab -kehitysversiolla. Lisäksi BIMx Lab hyödyntää uuden sukupolven tehokkaampaa 3D-moottoria, joka poistaa sovelluksen suorituskykyrajoitteita katseltaessa suuria malleja. Testiversio kerää myös palautetta, joten käyttäjä pääsee vaikuttamaan lopulliseen tuotteeseen. BIMx Lab on saatavilla Applen App Storessa.

"BIMx:ää kehitetään koko ajan, sillä se koskettaa rakentamisen kaikkia osapuolia. BIMx on vähitellen noussut maailman suosituimmaksi, laajentunut yhä useammalle alustalle, voittanut palkintoja, saanut lukuisia uusia ominaisuuksia ja avannut portteja avoimeen tiedonjakoon. Tuore esimerkki on avoin API-kehitysrajapinta", kertoo M.A.D.in BIM-asiantuntija Ville Pietilä.

Jo BIMx:n ilmainen sovellusversio antaa paljon, mutta maksullinen PRO-versio tarjoaa todellisen tuottavuusloikan. Siitä pääsee nyt nauttimaan maksutta, kunnes tämänkertainen kehitystyö on valmis. Kun Lab-versio on yhtä vakaa kuin nykyinen BIMx, julkaistaan uuteen 3D-moottoriin pohjautuvat viralliset BIMx-versiot.

BIMx Labin sisältämät PRO-herkut

  • Esitystila – Valloita katselijat rakentamalla mallista ja piirustuksista havainnollisia animaatioita.
  • Älykäs mittanauha – Mittaa malliasi millintarkasti niin 2D:ssä kuin 3D:ssäkin. Selvitä pituudet, kulmat ja alat visuaalisessa ympäristössä äärimmäisen näppärästi.
  • AirPrint ja Google Cloud Print – Päivitä tulosteesi lennossa BIMx:stä, laitteella kuin laitteella, ilman erillisiä ajureita.
  • Tietokantalinkki - Ota yhteys mihin tahansa ulkoiseen web-tietokantaan suoraan BIMx:stä.
  • Helpot hyperlinkit – Näkymien yksilölliset URL-osoitteet mullistavat sovellusten välisen tiedonsiirron.

Tutustu BIMx Labiin App Store Preview'ssä

Lataa ilmainen BIMx Lab App Storesta.

Sivustomme käyttää evästeitä