< Kaikki uutiset

M.A.D. pääkouluttajaksi rekrytoivassa CAD-koulutuksessa

6.8.2019Eeva Vierros

M.A.D. on valittu ArchiCAD-kouluttajaksi Saranen Consultingin ja Uudenmaan ELY-keskuksen järjestämään CAD-osaajien rekrytoivaan koulutusohjelmaan.

Puolivuotiseen koulutusohjelmaan valitaan viisitoista kurssilaista sekä halukkaita yhteistyöyrityksiä. Koulutuksen aikana koulutettavat työskentelevät yhteistyöyrityksessä, jossa he voivat heti soveltaa oppimaansa käytäntöön. Yhteistyöyrityksillä ei ole palkanmaksuvelvoitetta ohjelman ajalta.

Rekrytoivalla koulutusohjelmalla pyritään helpottamaan yritysten kasvavaa pulaa tietomallinnusosaajista. Saranen Consulting räätälöi koulutuksen vastaamaan yhteistyöyritysten tarpeita, ja M.A.D. kouluttaa kurssilaisia ArchiCAD-ohjelmiston tehokkaassa käytössä. ArchiCAD on Suomen suosituin tietomallinnusohjelmisto.

Ohjelman aikana koulutettavat suorittavat noin 20–25-päiväisen substanssikoulutuksen. Muina päivinä koulutettavat työskentelevät yhteistyöyrityksissä koulutussopimuksella. Tavoitteena on solmia työsopimus osallistujan ja yhteistyöyrityksen välillä ohjelman päätteeksi.

Olitpa siis uutta nostetta työelämään kaipaava tekijä tai osaavaa työvoimaa tarvitseva yrityksen edustaja, lähde rohkeasti mukaan!

Lue lisää koulutusohjelman kampanjasivulta!.

Sivustomme käyttää evästeitä