< Kaikki uutiset

Merkittäviä muutoksia Cinema 4D:n lisensseihin

31.7.2019Nina Hedberg

Cinema 4D -lisensseihin on tullut merkittäviä muutoksia, joista Maxon tiedotti tiistaina 30.7.2019 Siggraph-tapahtumassa Los Angelesissa. Viime vuosina paine joustavampia lisensointimahdollisuuksia kohtaan on kasvanut ja Maxon pyrkii uudella hinnoittelumallillaan vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. 

Tiistaista 3. syyskuutta 2019 lähtien saatavilla on vain yksi Cinema 4D-versio, joka sisältää kaikki ominaisuudet edulliseen hintaan. Uusi versio on joustavampi kuin ylläpitosopimuksessa olevat lisenssit (MSA) tai lyhytaikaiset vuokralisenssit: 

  • uusi tilaukseen perustuva hinnoittelumalli on kustannuksiltaan nykyiseen ylläpitohintaan verrattavissa oleva tuote 
  • saatavissa sekä kuukausi- että vuositilauksina
  • asiakkaille, joilla on ylläpidossa oleva Prime-, Broadcast-, Visualize- tai BodyPaint-versio käytössään, on tarjolla hyvin houkutteleva siirtyminen uuteen malliin
  • pysyvä Cinema 4D-lisenssi on tarjolla jatkossakin
  • tarjolle tulee myös tuotepaketti, joka sisältää Cinema 4D:n lisäksi Redshiftin, joka on Maxon-tuoteperheen uusin jäsen

Uuden tilaukseen perustuvan hinnoittelumallin käyttöönoton myötä uusia ylläpitosopimuksia ei ole enää saatavilla 30. heinäkuutta 2019 lähtien. Olemassa olevat ylläpitosopimukset ovat voimassa sopimuskauden loppuun asti.

Jos Teillä on kysyttävää Cinema 4D:n lisensseistä, voitte olla yhteydessä meihin: 

Jani Kiviaho
myyntineuvottelija
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958
Gio Siradze
tuotepäällikkö
gio@mad.fi
040 471 3396

Sivustomme käyttää evästeitä