< Kaikki uutiset

ArchiCAD 23 tulee – mutta milloin?

3.6.2019Ville Nikunen

Graphisoft ilmoitti julkisesti ArchiCAD 23:n tulosta 14. toukokuuta. Luvassa on paljon uutta: version tarjoamat hyödyt keskittyvät mallinnustyökaluihin, suunnittelualojen yhteistyöhön ja entistä vahvempaan suorituskykyyn.

Merkittävien uudistusten koetus on vaatinut paljon myös laadunvarmistukselta, johon Graphisoft tunnetusti panostaa. Täten ArchiCAD 23 julkaistaan tovin edeltäjiään myöhemmin: kansainvälinen INT-versio pääsee jakeluun syyskuussa, ja tiedotamme suomenkielisen FIN-version saatavuudesta asiakkaidemme ArchiCAD-yhteyshenkilöitä, kunhan päivä täsmentyy.

Jos ArchiCAD-lisenssin hankkii kansainvälisen 23-INT-version julkaisun jälkeen, mutta ennen FIN-version ilmestymistä, sisältää se luonnollisesti jo 23-version tuen. Asiakkaalle toimitetaan tällöin ensin 22-FIN-versio, ja 23-FIN-version saa käyttöön heti sen ilmestyttyä.

Jos uuden version mahdollisuuksiin mielii tutustua jo ennen FIN-version valmistumista, tai sitä tarvitaan vaikkapa kansainvälisissä tiimiprojekteissa, tulee INT-versio ladattavaksi Graphisoftin sivuille.

Tänä vuonna eri kieliversiot ilmestyvät poikkeuksellisen tiuhaan, eli useimmissa tapauksissa kannattaa odottaa suomenkielisen version ilmestymistä.

Lue Graphisoftin lehdistötiedote

Irina Viner-Usmanovan rytmisen voimistelun keskus, Lužniki, Moskova, Venäjä, Creative Production Union PRIDE

Sivustomme käyttää evästeitä