< Kaikki uutiset

SAFA on jakanut Wuorio- , SAFA 2019- ja Otto-Iivari Meurman -palkinnot

24.5.2019Eeva Vierros

SAFA on palkinnut nuoren arkkitehdin Meri Wiikinkosken, Vantaan kaupunkisuunnittelun ja rakennusvalvonnan sekä Kaj Nymanin.

Nuoren arkkitehdin Wuorio-palkinto Aalto-yliopiston Meri Wiikinkoskelle

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA on myöntänyt vuoden 2019 Wuorio-palkinnon Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitokselta valmistuneelle Meri Wiikinkoskelle Arkkitehtipäivillä Helsingissä 17.5.2019. Palkinto myönnettiin diplomityöstä Valoateljee – galleriarakennus Albert Edelfeltin ateljeemuseolle.

Lue lisää.

SAFA-palkinto 2019 Vantaan kaupunkisuunnittelulle ja rakennusvalvonnalle

Suomen Arkkitehtiliiton SAFA-palkinto 2019 on myönnetty Vantaan kaupunkisuunnittelulle ja rakennusvalvonnalle Kivistön alueen laadukkaasta kaupunkimaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta. Palkinnon vastaanottivat Vantaan kaupunkisuunnittelujohtaja Tarja Laine ja rakennusvalvontajohtaja Pekka Virkamäki Arkkitehtipäivillä Helsingissä 17.5.2019.

–Vantaan Kivistön alueella yhdistyvät hienolla tavalla luonnonläheisyys ja kaupunkimaisuus. Aluetta leimaavia piirteitä ovat laadukas rakennussuunnittelu ja virikkeellinen jalankulkuympäristö yhdistettynä hyviin julkisiin liikenneyhteyksiin, perustelee SAFAn palkintolautakunnan puheenjohtaja, SAFAn varapuheenjohtaja Hannu Salmi.

Lue lisää.

Otto-Iivari Meurman -palkinto arkkitehtiprofessori Kaj Nymanille

Suomen Arkkitehtiliitto SAFA myöntää vuoden 2019 Otto-Iivari Meurman -palkinnon yhdyskuntasuunnittelun emeritusprofessori Kaj Nymanille, joka on toiminut ansiokkaasti kaupunkisuunnittelijana, tutkijana ja kouluttajana.

Lue lisää.

Valoateljee – galleriarakennus Albert Edelfeltin ateljeemuseolle

Sivustomme käyttää evästeitä