< Kaikki uutiset

Solibrin uusi tuoteperhe

8.5.2019Nina Metz

Solibri on julkaissut uuden tuoteperheen. Uusi tuoteperhe tuo oikeat työkalut oikeille henkilöille. Projektin jokaiselle osapuolelle löytyy juuri hänen tehtävään sopiva työkalu.

Solibrin uuteen tuoteperheeseen kuuluu:

Solibri Anywhere on kaikille - ilmaiseksi. Tämä tuote on niille, joiden pitää nähdä mitä rakennetaan. Rakennusprojektissa on henkilöitä, jotka suunnittelevat ja hallinoivat, ja heitä jotka varsinaisesti rakentavat - tästä syystä olennaisen tiedon pitää päästä tehokkaasti työmaalla työskenteleville.

Anywhere on tekijöille. Rakennustyömaan päivittäinen työ jakautuu usein eri tiimien tai alihankkijoiden kesken, ja jokainen heistä keskittyy heille osoitettuihin yksittäisiin tehtäviin. Tätä varten tarvitaan vaivattomia tapoja vain asiaankuuluvien tietojen tarkistamiseen, jota tarvitaan kunkin tehtävän suorittamiseksi ilman sekaannusta tai viivästystä.

Solibri Site on työnjohtajille ja muille työmaalla toimiville vastuuhenkilöille, joiden pitää varmistaa, että rakenteilla oleva rakennus on mahdollista rakentaa. Solibrin avulla tiedot kulkevat saumattomasti toimistolta työmaalle ja takaisin. Ollessasi työmaalla voit katsella ja kommentoida malleja. Tällä tavalla suunnittelijoiden ja BIM-koordinaattorien viestintä on entistä sujuvampaa.

Sen lisäksi voit tuottaa kaikki työmaalla tarvittavat tiedot suoraan mallista ilman manuaalista tiedonsiirtoa, puhumattakaan kynästä ja paperista. On aika päästää rakennustyömaat digitaaliseen aikakauteen!

Solibri Office on niille, jotka ovat projektin keskellä. Olitpa BIM-koordinaattori, arkkitehti tai suunnittelija, jos jokaisen projektisi strategia on varmistaa, että rakennat oikein ensimmäisellä kerralla, joka kertaa - sitten Solibrin maailmanluokan laadunvarmistus on juuri sinulle.

Jotta projekti voitaisiin toteuttaa menestyksekkäästi, tarvitset huippuosaamisen koordinointia ja viestintää kaikkien osapuolten välillä, erittäin kehittyneitä mallitarkastuksia sekä tiedotuksia ja luokituksia eri käyttötarkoituksiin ja tietojen visualisoimiseen. Kaikki tämä on mahdollista Solibri Officella. Se on täydellinen ratkaisu jopa kovimpien QA/QC-tarpeiden täyttämiseen.

Solibri Enterprise on suurille yrityksille ja heidän suurille projekteille. Kun useampi henkilö tekee mallitarkastuksia useammalle rakennusprojektille, tarvitset ohjelmiston, joka mukauttuu eri roolien ja eri projektien muuttuviin tarpeisiin. Solibri Enterprise antaa sinulle kaiken mitä tähän tarvitset. Se on räätälöity ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisimman suuren skaalautuvuuden ja helppokäyttöisyyden.

On ratkaisevan tärkeä, että pystyt hallitsemaan suurten rakennushankkeiden työnkulun eri suurten tiimien kanssa ja varmistamaan, että jokainen osapuoli työskentelee aina ajan tasalla olevien tietojen pohjalta, jotta pääset toimittamaan rakennukset budjetin ja aikataulun mukaisesti. Solibrin täyden valikoiman paketti tarjoaa paitsi kaikki maailmanluokan laadunvarmistuksen, koordinoinnin ja tiedonsiirron ominaisuudet, myös mahdollisuuden automatisoida tarkistus ja skaalata käyttäjien määrää tarpeen mukaan.

Lue lisää Solibrin uudesta tuoteperheestä (englanniksi).


Onko sinulla vanha Solibri-lisenssi käytössäsi?

Tarkista alhaalla olevasta taulukosta, mikä uusi tuote vastaa Solibrin vanha tuotetta.

Jos sinulla on Solibri Model Viewer käytössäsi, sinun tulee uudelleen rekisteröityä Anywhere-käyttäjäksi.

Sivustomme käyttää evästeitä