< Kaikki uutiset

Redshift Rendering Technologies on nyt osa Maxonia

11.4.2019Nina Metz

Maxon on ostanut Redshiftin. Redshift tuo uutta renderointiteknologian osaamista Maxonille ja vahvistaa tämän asemaa alan kehityksen kärjessä. Redshiftin yhdistyminen Maxoniin ei vaikuta muiden työkalujen tukeen tai kehitykseen.

Alan johtava ammattimaisten mallinnus-, animaatio- ja renderointiratkaisujen kehittäjä Maxon ilmoitti 8.4. ostaneensa Redshift-mallinnusohjelman kehittäjän, Redshift Rendering Technologies Inc:n. Redshift on tehokas ja erittäin suorituskykyinen GPU-renderoija, joka on kehitetty vastaamaan nykyaikaisen, huippuluokan 3D-renderoinnin erityisvaatimuksia. Redshift on räätälöity luovien ammattilaisten ja kaikenkokoisten yritysten tukemiseen ja tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät suurten ja monimutkaisten 3D-projektien renderoinnista huomattavasti nopeampaa perinteisiin renderointimoottoreihin verrattuna. Redshift on saatavilla laajennuksena Maxonin palkitulle Cinema 4D:lle sekä alan muille 3D-ohjelmistoille.

"Renderointi voi olla 3D-sisällön luomisen aikaa vievin ja vaativin vaihe", kertoi Maxonin toimitusjohtaja David McGavran. "Redshiftin nopeus ja tehokkuus yhdistettynä Cinema 4D:n tehokkaaseen työnkulkuun luovat täydellisen yhdistelmän.”

"Olemme aina ihailleet Maxonia ja Cinema 4D -yhteisöä, ja olemme innoissamme siitä, että olemme nyt osa sitä", sanoo Redshift Rendering Technologiesin perustaja ja toimitusjohtaja Nicolas Burtnyk. "Odotamme innolla yhteistyötä Maxonin kanssa, jotta voimme yhteistyössä integroida Redshiftin saumattomasti Cinema 4D:hen ja jatkaa GPU-renderoinnin rajojen laajentamista."

Redshiftistä on tullut nopeasti korvaamaton renderointiratkaisu alan arvostetuille toimijoille, kuten Technicolorille, Polygon Picturesille, Digital Domainille, DHX:lle, Rainmakerille, Encore Hollywoodille ja Blizzardille. Merkittävimpiä hankkeita, joissa Redshiftiä on käytetty visuaalisiin efekteihin, ovat esimerkiksi Black Panther, Aquaman, Captain Marvel, Rampage, American Gods, Gotham ja The Expanse.

Redshiftin ja Maxonin yhdistymisen välittömät seuraukset:

  • Redshiftin hinnoittelu pysyy ennallaan. Asiakkaat voivat jatkossakin ostaa Redshiftin tuttuja kanavia pitkin.
  • Redshift on ja pysyy saatavilla Mayalle, 3ds Maxille, Houdinille ja Katanalle. Blender-laajennuksen ilmoitettu kehittäminen jatkuu suunnittelusti. Lisäintegraatioita voidaan harkita tulevaisuudessa.
  • Yhdistymisellä ei ole vaikutusta Redshift 3.0 -version julkaisusuunnitelmiin tai kehittämiseen.
  • Cinema 4D tulee jatkossakin tukemaan muita kolmannen osapuolen tarjoamia renderointimoottoreita oman laajennusrajapintansa kautta.

Täydellinen strateginen lisäys:
Cinema 4D:n ja Redshiftin yhdistelmä on jo saavuttanut suunnittelijoiden ja tuotantoyhtiöiden suosion monista syistä:

  • Helppokäyttöisyys: 3D-sisällön luomisen monimutkaisessa maailmassa Cinema 4D tunnetaan laajasti helpoiten omaksuttavana ja opittavana 3D-ohjelmistona. Muihin renderointimoottoreihin verrattuna Redshift on helppokäyttöinen, mikä tekee renderoinnista helpompaa, nopeampaa ja tehokkaampaa. Cinema 4D:n ja Redshiftin yhdistelmä tuo mukanaan ennennäkemättömän tehokkuuden 3D-tuotantoon.
  • Vakaus: Sekä Cinema 4D että Redshift ovat tunnettuja vakaudestaan ja luotettavuudestaan. Ajan ja budjetin rajoittaman tuotannon jälkeisessä maailmassa vakaus ja suorituskyky ovat tärkeitä tekijöitä.
  • Nopeus: Redshift on korkean suorituskyvyn tuotantolaatuinen GPU-renderoija, joka tukee monia renderointitekniikoita uskomattoman nopeassa ja häiriöttömässä renderoimisessa. Cinema 4D on tunnettu joustavasta ja tehokkaasta työnkulustaan. Suunnitteijat ovat ymmärtäneet, että näiden kahden tuotteen yhteiskäyttö säästää aikaa ja rahaa sekä vapauttaa suunnittelijoiden luovan potentiaalin.
  • Fotorealistiset tulokset: Redshift ei ole ainoastaan nopea, vaan tarjoaa myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia fotorealismin saavuttamiseksi.
  • Vuorovaikutteisuus: Redshiftin RenderView eli interaktiivinen renderointi-ikkuna mahdollistaa asetusten säädön työskentelyn aikana ilman turhia keskeytyksiä. RenderView heijastaa näkymän muutokset lähes reaaliajassa.
  • Integraatio: Redshiftissä on suuri valikoima tehokkaita ominaisuuksia, jotka ovat jo ennestään erittäin yhteensopivia Cinema 4D:n kanssa.

Tutustu Maxonin lehdistötiedotteeseen

Sivustomme käyttää evästeitä