< Kaikki uutiset

NordicBIM.net on julkaistu – tutustu nyt!

2.4.2019Nina Metz

Uusi NordicBIM.net on julkaistu! Sivusto tarjoilee hyödyllistä asiaa uudesta pohjoismaisesta arkkitehtuurista sekä BIMin hyödyntämisestä koko Pohjolan alueella.

Sivusto on tehty yhteistyössä BIM Equityn, Nolliplanin ja GRAPHISOFT Norgen kanssa. Se sisältää artikkeleita, vinkkejä ja tuoteesittelyjä Suomesta, Tanskasta, Ruotsista ja Norjasta. Artikkeleiden tarkoitus on esitellä pohjoismaista arkkitehtuuria ja BIMin hyödyntämistä. Artikkelit kertovat mielenkiintoisia tarinoita BIMin käyttäjistä ja kehityksestä. Vinkkiosio auttaa käyttäjiä kehittämään omaa työnkulkuaan ja tehokkuuttaan, ja tuotearvostelut paljastavat uusimpien ohjelmistojen ja teknologioiden mahdollisuudet.

Vuodesta 2001 lähtien julkaistiin ArchiMAG-lehteä kahdesti vuodessa kaikissa Pohjoismaissa. Uusi NordicBIM.net jatkaa ArchiMAGin perintöä ja ideaa sähköisesti. Verkkoalusta mahdollistaa entistäkin monipuolisemman sisällön julkaisemisen tiuhemmin ja ajankohtaisemmin – monikanavaisuutta unohtamatta. NordicBIMin myötä sisältö tarjoillaan alkuperäiskielen ohella myös englanniksi, mikä laajentaa lukijakuntaa.

Tervetuloa NordicBIMiin tutustumaan mielenkiintoisiin artikkeleihin, vinkkeihin ja ohjelmistoesittelyihin – ja oppimaan, miten BIMiä hyödynnetään Pohjoismaissa!

Onko sinulla toive seuraavan artikkelin aiheesta? Haluatko, että kerromme sinun tarinasi? Haluatko itse kirjoittaa jutun? Ota rohkeasti yhteyttä!

Nina Metz
nina@mad.fi

Sivustomme käyttää evästeitä