< Kaikki uutiset

Osallistu kansainväliseen Open BIM -kilpailuun!

1.3.2019Nina Metz

buildingSMARTin kansainvälinen openBIM Awards -kilpailu on lähtenyt käyntiin. Kilpailun tavoitteena on tunnistaa Open BIM kahdessa kategoriassa: teollisuushankkeet (suunnittelu-, rakentamis- tai toimintavaiheessa) ja tutkimushankkeet (ammattillinen tai opiskelijahanke). Kummassakin kategoriassa jaetaan viisi palkintoa. Jaossa on kolme finaalipaikkaa palkintoa kohden eli yhteensä 15 finaalipaikkaa. Jokaisen palkinnon kolme finalistia kutsutaan Pekingiin, Kiinaan, esittelemään projektinsa kansainvälisessä standardien huippukokouksessa (International Standards Summit) 29.10.–1.11.2019.

Ehdostusten pitää osoittaa ainakin yhden buildingSMARTin työkalun tai standardin hyödyntämistä hankkeessa. Tuomaristo etsii hankkeita, joissa Open BIMiä käytetään kehittyneesti ja innovatiivisesti esittelemällä yhteentoimivuutta, yhteistyötä sekä työkalujen ja standardien käyttöä. Tuomaristo etsii myös suosituksia Open BIMin kähettämiseen.

buildingSMART kannustaa osallistujia lähettämään aikaisemmin lähetyt hankkeet uudestaan arvioitaviksi palkinto-ohjelmassa. Jo lähetetty työ on voinut sittemmin edistyä, ja se voi nyt täyttää palkintokriteerit paremmin – eli kilpailijoilla on nyt toinen mahdollisuus voittaa palkinto!

Hakemukset hyväksytään 12.4.2019 mennessä. Kilpailu on avoin kaikille. buildingSMART-jäsenyyttä ei vaadita.

Lue lisää buildingSMARTin kansainvälisestä kipailusta.

Peking

Sivustomme käyttää evästeitä