< Kaikki uutiset

BIMcloud 2019.1 on julkaistu

26.2.2019

BIMcloud 2019.1 -asennuspaketti on nyt saatavilla Graphisoftin BIMcloud-lataussivuilta.

BIMcloud-pakettia voi käyttää kaikkien BIMcloud-komponenttien asentamiseen, lisäämiseen tai päivittämiseen. Vanhan BIM Serverin käyttäjät (versiosta 19 lähtien) voivat käyttää tätä pakettia päivittääkseen BIM Serverin BIMcloud Basiciin, jonka myötä käyttäjät saavat uusimmat parannukset ja korjaukset käyttöönsä.

BIMcloud 2019.1 -versio on yhteensopiva macOS 10.14 eli Mojaven kanssa.

BIMcloud 2019.1 -version uudet ominaisuudet:

BIMcloudin kuormituksen hallinnan optimointi

BIMcloud-hallinnan rakennetta on parannettu. Tiimityön käyttökokemusta on parannettu, varsinkin jos työskennellään raskaasti kuormitetulla palvelimella. BIMcloud Palvelimen tiedon synkronointiin ja tapahtumien hallintaan on luotu uudet prosessit.

Ulkoinen kovalevy ”Snapshot-varmuuskopioille” (ei BIMcloud Basicissä)

BIMcloud-palvelimen määrittely on entistä parempi. Projektien ja kirjastojen Snapshot-varmuuskopioille voi nyt määritellä ulkoisen sijainnin, joka vapauttaa resursseja.

Suositus: Käytä nopeaa yrityskäyttöön tarkoitettua ulkoista, nopealla yhteydellä varustettua levyä. Käytössä olevan BIMcloud-tietokannan "lennossa" tehtävä tallennus ulkoiselle asemalle ei ole suositeltavaa.

Uusi Tapahtumat-välilehden hallintaoikeus (ei BIMcloud Basicissä)

Tapahtumat-välilehden näkyvyyttä on mahdollista hallita BIMcloud-hallinnan selainkäyttöliittymässä. Näkyvyyden hallinnan muutos on tehty, koska Tapahtumat-välilehden päivittäminen syö resursseja.

Tehtäväpalkin (System-tray) parannukset

BIMcloudin ikonien asettelu on järjestetty uudelleen. Hallinta ja palvelin (tai palvelimet) ovat nyt sijoitettu samaan valikkoon.

Korjatut ominaisuudet

BIMcloud Basic päivittämisen ongelmat koskien IP-osoitetta tai sisäänrakennettua lisenssiä on korjattu 2019.1-versiossa. Myös BIMcloud asennuksen muuttaamiseen BIMcloud Basic asennukseksi liittyviä ongelmia on korjattu uudessa versiossa.

Lue korjaukset tarkemmin englanniksi tästä: https://www.graphisoft.com/downloads/bimcloud/ImprovementsList.html

Sivustomme käyttää evästeitä