< Kaikki uutiset

Cinema 4D:n Mograph-työkalu voitti palkinnon

15.2.2019Nina Metz

Cinema 4D:n MoGraph-työkalu oli yksi tämän vuoden Academy of Motion Pictures Arts and Science Technical Archievement Award (Academy Certifcate) -palkinnon voittajista. Arvostettu palkinto tunnustaa teknologiset saavutukset, jotka “osoittavat, että ne antavat merkittävää lisäarvoa elokuvien tekemisen prosessiin."

Akatemia antaa MAXON-kehittäjälle, Per-Anders Edwardsille, tunnustusta MoGraph-työkalujen suunnittelusta ja kehittämisestä. MoGraph-työkalu "tarjoaa nopean, ei-tuhoavan ja intuitiivisen työnkulun liikkeiden suunnittelijoille animoitujen 3D-grafikoiden luomiseen, joita käytetään elokuvien otsikoiden suunnittelussa ja fiktiivisissä käyttöliittymissä."

"MAXON ylpeilee parhaan ja kirkkaimman lahjakkuuden edistämisestä. Onnittelemme ja kiitämme Per:ia hänen uraauurtavasta työstään Cinema 4D:n MoGraph-työkalun kehityksessä. Samalla tunnustamme koko yrityksen panoksen, joka on vaikuttanut tähän uskomattomaan tunnustukseen, sanoo toimitusjohtaja David McGavran. Tavoitteenamme on kehittää ohjelmistoamme jatkuvasti ja ratkaista taiteilijoiden monimutkaisia visuaalisia haasteita. MoGraph selvästi ilmentää tätä filosofiaa."

The Academy’s Scientific and Technical Awards kunnioittaa miehiä, naisia ja yrityksiä, joiden löydöt ja innovaatiot ovat vaikuttaneet elokuviin merkittävästi ja kestävällä tavalla. Yhdeksän teknistä saavutusta, joita edustivat 27 yksittäistä palkinnon saajaa, palkittiin Akatemian vuosittaisessa tieteellisessä ja teknisessä palkinnonjaossa lauantaina 9. helmikuuta 2019 Beverly Hillsin Beverly Wilshiressä. Sci-Tech Awards -esittelystä on tullut Academy Awards -kauden kohokohta.

Lue uutinen englanniksi.

Katso koko tilaisuus videossa (englanniksi).

Sivustomme käyttää evästeitä