< Kaikki uutiset

Katso Cyberviikonlopun tarjouksemme

23.11.2018

Laubwerk-kasvillisuusobjektit tarjouksessa cyberviikonlopun ajan

Laubwerkin huippulaatuiset puu- ja kasvillisuusobjektit ovat tarjouksessa perjantaista 23.11 aina maanantaihin 26.11 klo 21 asti. Tänä vuonna tarjouksessa ovat kaikki Laubwerkin kasvillisuuskirjastot ja alennusprosentti vaihtelee yksittäisten kirjastojen -25 prosentista aina -55 prosenttiin asti, sen mukaan montako kirjastoa päättyy hankkimaan.

  • 1-2 kasvillisuuskirjastoa -25%
  • 3-5 kasvillisuuskirjastoa -30%
  • 6-8 kasvillisuuskirjastoa -45%
  • 9-12 kasvillisuuskirjastoa -50%
  • Kaikki kasvillisuuskirjastot kerralla -55%

Laubwerkin kasvillisuuskirjastot pitävät sisällään renderointivalmiita, huippulaatuisia 3D-kasvillisuusobjekteja, jotka on suunniteltu vartavasten arkkitehtuurivisualisoinnin, 3D-grafiikan ja erikoistehosteiden parissa työskentelyyn. Kasvillisuuskirjastot ovat yhteensopivia Cinema 4D:n, SketchUpin, 3ds Maxin ja Houdinin kanssa.

Laubwerkin fotorealistiset 3D-kasvillisuusobjektit on tehty helppokäyttöisiksi ja nopeasti sijoiteltaviksi. Kirjastot pitävät sisällään 10 3D-objektia, joista jokaisesta on kolme vaihtoehtoa, kolmessa eri kasvuvaiheessa, jonka lisäksi valittavissa on vielä on neljä kasvukausivaihtoehtoa jokaiselle kasvillisuusobjektille. Tarvittaessa kasvillisuusobjektien esitystarkkuutta voidaan myös säätää parametrisesti renderointiajan optimoimiseksi.

Tutustu Laubwerkin tarjontaan

Tilaa haluamasi aletuotteet osoitteesta mad@mad.fi

Sivustomme käyttää evästeitä