< Kaikki uutiset

Solibri parrasvaloissa Construction Computing Awardsissa

23.11.2018Nine Metz

Solibri on saanut arvostetun Company of the Year -palkinnon ja sijoittunut toiseksi BIM Product of the Year -sarjassa Construction Computing Awards 2018 -tapahtumassa. Yhdistyneen kuningaskunnan rakennusalan edustajat kokoontuvat vuosittain juhlimaan parhaita yrityksiä ja ratkaisuja eri sektoreilta. Kyseessä on liikevaihdoltaan Euroopan suurin CAD-markkina.

Tunnustus on Solibrille erityisen merkittävä, sillä riippumattomat käyttäjät äänestävät usean kategorian voittajat. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät ja yhteistyökumppanit arvostavat yhteystyötä Solibrin kanssa.

– Olen innossani nähdessäni, että Solibri on jälleen kerran saanut tunnustusta ja koetaan tärkeäksi alallaan. Solibri UK:ssa pyrimme aina varmistamaan, että henkilökuntamme ja ratkaisumme tekevät kaikkensa asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten täyttämiseksi. Se, että ihmiset käyttävät aikaansa äänestääkseen meitä, on jotain erityistä. Kiitos kaikille äänestäjille. Jatkamme työtämme ja toivomme saavamme vieläkin enemmän tunnustusta seuraavan vuoden tapahtumassa, sanoo Solibri UK:n toimitusjohtaja Andrew Bellerby.

– Paljon kiitoksia Solibri UK:n tiimille kaikista heidän ponnisteluistaan viime vuoden aikana. Tiedän, kuinka paljon työtä Andrew tiimeineen on tehnyt nostaakseen Solibrin korvaamattoman arvokkaaksi Iso-Britannian markkinoilla. Monet suurimmista asiakkaistamme toimivat tuolla alueella. On hieno uutinen, että he äänestivät meitä, kommentoi Solibrin toimitusjohtaja Ville Kyytsönen.

Lisätietoja Solibrista: Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Tarjolla on työkaluja tietomallien laadunvarmistukseen, vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseen, suunnitteluprosessin koordinointiin, suunnittelun analysointiin ja tarkasteluun sekä rakennusmääräysten tarkistamiseen. Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman. Solibrin asiakkaita ovat suuret rakennuttajat, rakennusliikkeet, arkkitehdit ja insinöörit yli 70 maasta. Solibri on osa Nemetschek-konsernia.

Tutustu Solibrin tuotteisiin

Sivustomme käyttää evästeitä