< Kaikki uutiset

V-Ray ja Corona Cinema 4D:lle

6.11.2018Gio Siradze

Parhaiten V-Ray-renderointilaajennuksestaan tunnettu Chaos Group julkisti hetki sitten, että se aikoo virallisesti tukea kahta renderointilaajennusta Cinema 4D:lle. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että V-Rayn kehitys, tuki ja myynti siirtyy LAUBlabilta Chaos Groupille. Olemassa oleville V-Rayta käyttäville Cinema 4D -käyttäjille on heti ladattavissa ilmainen 3.7-versiopäivitys ja kaikki vanhat käyttäjät, jotka siirtyvät käyttämään 3.7-versiota ovat oikeutettuja ilmaisiin V-Ray -päivityksiin aina 15. Tammmikuuta 2020 asti.

Chaos Group yhdisti jo aiemmin voimansa Corona-renderointilaajennusta kehittävän Render Legionin kanssa ja Coronasta on saatavilla vapaasti ladattavissa oleva beta 2 -versio Cinema 4D:lle. Kaupallinen Corona-renderointilaajennus Cinema 4D:lle on tämänhetkisen tiedon mukaan tulossa vuodenvaihteen jälkeen.

V-Ray-renderointilaajennus Cinema 4D:lle tulee keskittymään high-end 3D-grafiikan ja 3D-liikegrafiikan tehokkaaseen tuotantorenderointiin, kun taas Corona-renderointilaajennus on suunnattu enemmän suunnittelijaystävälliseen 3D-visualisointiin. Molemmat renderointilaajennukset edustavat 3D-renderoinnin terävintä kärkeä ja tarjoavat käyttäjilleen mahdollisuuden renderoida häikäisevää 3D-grafiikkaa.

V-Ray Cinema 4D:lle
Corona Beta 2 Cinema 4D:lle

Sivustomme käyttää evästeitä