< Kaikki uutiset

Solibri–ArchiCAD 22 -linkki julkaistu

12.10.2018Nina Metz

Solibri on julkaissut suositun ArchiCAD Link -laajennuksen uuden version 2. lokakuuta 2018.

Osana Nemetschek-ryhmää Solibri jatkaa tiivistä yhteistyötä Graphisoftin kanssa tarjotakseen asiakkailleen viimeisimmät yhteentoimivuuden edut. ArchiCAD Link -laajennus mahdollistaa nopeat BIM-päivitykset sekä Solibri Model Checkerin (SMC) käytön työskenneltäessä reaaliaikaisesti.

Tämän integraation avulla ArchiCAD-käyttäjät voivat helposti hyödyntää Solibrin laatujärjestelmän ominaisuuksia ja saavuttaa paremman laadun suunnittelunprosessin varhaisemmassa vaiheessa. Linkin ansiosta nämä kaksi ratkaisua toimivat integroidusti.

Enää ei ole tarvetta tiedostojen tallentamiselle ja lataamiselle ohjelmien välillä, vaan yksinkertainen suunnittelu, tarkastelu ja tarvittava muuttaminen on nyt mahdollista.

Laajennuksen lataamisen jälkeen SMC-kuvake ilmestyy ArchiCADin päävalikkoriville. Sieltä ArchiCAD-käyttäjä voi muutamalla napsautuksella korostaa mallin elementtejä, ja valitut elementit näkyvät molemmissa ohjelmistoissa. Jos SMC löytää suunnitteluvirheitä, voi ArchiCADissä helposti valita samat elementit korjattaviksi. SMC tarjoaa käyttäjälle myös mahdollisuuden löytää komponentin ja nähdä ArchiCADissä valitun elementin ominaisuudet. Näihin ominaisuuksiin kuuluvat sijainti, määrät, profiili, suhteet ja ominaisuudet. Käyttäjä voi myös valita tuotavat osat tasoittain tai kerroksittain.

"Osana Nemetschek-perhettä keskitymme tekemään parasta yhteiselle asiakaskunnallemme. Meille tämä tarkoittaa aitoa yhteentoimivuutta, joka tarjoaa lisäarvoa käyttäjän jokapäiväiseen työntekoon", sanoo Solibrin toimitusjohtaja Ville Kyytsönen.

"Pääsy Solibrin ainutlaatuiseen sääntöihin perustuvaan laadunvalvontateknologiaan näin sujuvasti integroidulla tavalla auttaa asiakkaitamme toimittamaan parempia malleja lyhyemmässä ajassa", toteaa Graphisoftin tuotepäällikkö Peter Temesvári.

Solibri–ArchiCAD-linkki tukee ArchiCAD-versioita 16–22.

Lisää Solibrin sivuilla.

Sivustomme käyttää evästeitä