< Kaikki uutiset

Hyödynnä huikea Cinema 4D -kampanja elokuun aikana

1.8.2018Nina Metz

Nyt on seuraavan pitkän loikan aika!

Cinema 4D:n R20-versio on merkkipaalu Cinema 4D:n kehityksessä. Uudet ominaisuudet, kuten MoGraph Fields -toiminto, CAD-tuoja, työkalut tilavuusmallintamiseen tai uusi solmupohjainen materiaalijärjestelmä, lisäävät tuottavuutta ja avaavat paljon uusia mahdollisuuksia.

R20-version uudet ominaisuudet lyhyesti:

  • MoGraph Fields -toiminnon ansiosta MoGraph-työkaluja voidaan käyttää lukemattomilla uusilla tavoilla. MoGraph Fields avaa täysin uuden työnkulun, jonka ansiosta voit säätää efektien voimakkuutta rajattomasti käyttämällä erilaisia siirtymiä.
  • CAD-mallien tuominen onnistuu suoraan raahaamalla ja tiputtamalla yleisistä tiedostomuodoista, kuten STEP, Catia, JT ja IGES. Mallin mittakaavaan perustuva tesselaatio mahdollistaa yksityiskohtien tarkkuuden säätämisen huippulaatuisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. 
  • Tilavuusmallinnus: Uusi, intuitiivinen, tilavuusmallintamiseen perustuva työskentelytapa OpenVDB:n kautta mahdollistaa täysin proseduraalisen työnkulun intuitiivisesti. Mitkä tahansa primitiivi- tai polygoni-objektit voidaan yhdistää monimutkaiseksi objektiksi Boolean-toimenpiteillä.
  • Solmupohjainen materiaalijärjestelmä tarjoaa täysin uudet mahdollisuudet materiaalien luomiseksi -  yksinkertaisista materiaaleista monimutkaisiin shadereihin. 
  • ProRender: Näytönohjainrenderointiin perustuvan Radeon-ProRender-teknologian integrointia Cinema 4D:hen laajennettiin uusilla ominaisuuksilla. ProRenderin tuettuja ominaisuuksia ovat nyt esimerkiksi nämä: Subsurface-Scattering, liike-epäterävyys ja Multi-Pass, joka mahdollistaa ProRenderin käyttämisen entistä tehokkaamin myös tuotantotyönkulussa. Lisäksi uusi versio tukee luonnollisesti Applen uutta Metal2-rajapintaa ja Out-of-Core-tekstuureja näytönohjaimen oman muistimäärän optimoimiseksi.

Edellä mainitut ominaisuudet ovat vain pieni ote Cinema 4D R20 -version laajasta työkaluvalikoimasta. Uusi ohjelma esitellään kattavasti MAXONin What’s new in R20 -sivuilla, johon on koottu myös käytännön esimerkkejä.

Kun tilaat elokuun aikana (1.–31.8.2018) Cinema 4D -täysversion tai päivityksen* R19-versioon ja MAXONin ylläpitosopimuksen (MSA), niin saat kolme etua: :

Hankkiessasi minkä tahansa Cinema 4D R19 -version nyt, hyödyt ilman lisäkustannuksia MAXONin ylläpidosta ja työskentelet syyskuusta lähtien uudella R20-versiolla.

MAXON-ylläpitosopimuksen (MSA) edut:

  • Maxonin vuosimaksullinen ylläpitosopimus takaa, että käyttäjällä on aina uusin Cinema 4D -versio.
  • Maxonin ylläpitosopimus varmistaa, että työvälineesi on aina viimeisintä huutoa. Edullista vuosimaksua vastaan sinulle toimitetaan automaattisesti uusin ohjelmaversio. Kiinteä vuosittainen ylläpitokulu helpottaa myös kulujen ennakointia.
  • Ylläpitoasiakkuus on myös taloudellisesti kannattavaa: ylläpitoasiakas saa päivitykset vähintään 30 % edullisemmin verrattuna päivitysten erilliseen hankintaan.
  • Ylläpitoasiakas saa myös laajennetun käyttöoikeuden lisenssille, eli käyttäjän on mahdollista asentaa lisenssi kahteen työasemaan (esimerkiksi pöytäkoneelle ja kannettavalle).
  • Ylläpitoasiakas saa Cineversity.com -sivustolle 12 kk:n Premium-jäsenyyden (arvo 295 USD). 1 per asiakas.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme ja pyydä tarjous!

Jani Kiviaho
myyntineuvottelija
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958
Gio Siradze
Cinema 4D-asiantuntija
gio@mad.fi
040 471 3396


*Päivitykset ovat mahdollista Cinema 4D:n R17 ja R18 -versioista.

Lue lisää Cinema 4D:n eri versioista.

Sivustomme käyttää evästeitä