< Kaikki uutiset

MAXONille uusi toimitusjohtaja

9.7.2018Aleksei Dernjatin

MAXON Computer GmbH:n perustajat Uwe Bärtels, Harald Egel ja Harald Schneider siirtyvät sivuun 32 vuoden uran jälkeen. He jatkavat kuitenkin taustalla, toimien tarvittaessa neuvonantajina.

Uudeksi toimitusjohtajaksi kutsuttiin alan asiantuntija ja pitkän linjan vaikuttaja David McGavran. Hän omaa kansainvälistä kokemusta ja laajan verkoston media- ja viihdealalta kuluneilta kahdelta vuosikymmeneltä, jolloin hän toimi useissa eri asiantuntijarooleissa Adobella - viimeisimmässä tuotantojohtajana (Director of Engineering – Professional Audio and Video). Lisäksi McGavran on työskennellyt tuottajien, jälkituotantoyhtiöiden ja filmiammattilaisten kanssa eri puolilla maailmaa. Hänellä tulee olemaan keskeinen rooli MAXONin markkina-aseman vahvistamisessa ja uusien markkinoiden valtaamisessa.

"Odotan innolla mahdollisuutta hyödyntää Adobella kertynyttä vuosien kokemusta media- ja viihdeteollisuudesta. Se antaa pohjan MAXONin tulevaisuuden kasvun käynnistämiselle ja johtamiselle", David McGavran kertoo.

MAXONin väistyvä toimistusjohtaja Harald Egel: "Me kolme (Bärtels, Egel ja Schneider) perustimme MAXONin 32 vuotta sitten ja onnistuimme vakiinnuttamaan sen aseman yhtenä menestyksekkäinpänä, jatkuvasti kehittyvänä ja kasvavana yrityksenä 3D-markkinoilla. Nyt on tullut aika luovuttaa ohjat uudelle sukupolvelle. Olemme hyvin iloisia löydettyämme pätevän johtajan, joka kykenee jatkamaan MAXONin menestystarinaa tulevina vuosina."

"Haluamme myös kiittää kaikkia niitä, jotka ovat tukeneet ja luottaneet meihin kuluneiden vuosien aikana",

Lisää uutisesta Maxonin sivuilla.

Sivustomme käyttää evästeitä