< Kaikki uutiset

BIMx 2018 Q2 -päivitys

11.5.2018Nina Metz

Graphisoft on julkaissut 2018 Q2 -päivityksen BIMx- ja BIMx Pro -versioille sekä iOS- että Android-laitteille. Uuden BIMx "Presenter" -ominaisuuden ansiosta esitystekniikka sujuvoituu ja suunnitelmien läpikäyntiin saa lisää vaikuttavuutta niin arkkitehdin kuin asiakkaan kannalta.

BIMx Presenter

  • Uuden BIMx Presenter -esittelijän ominaisuuden ansiosta arkkitehdit ja asiakkaat voivat kokea rakennusmalleja entistä järkevämmin ja organisoidummin. Arkkitehdit voivat kätevästi valita kaikkein ilmeisimpiä 3D-mallinäkymiä tai piirustuksia, ja järjestää ne animoituun esitykseen älypuhelimissaan ja tabletteissaan.
  • Yksittäisen projektikeskustelun lisäksi BIMx Presenteriä voi hyödyntää minkä tahansa esityksen kohokohtana, koska älypuhelimen tai tabletin voi liittää televisioon tai projektoriin.
  • Vaihda jatkuvaan silmukkaan -toiminnon avulla esitys pyörii automaattisesti taustalla kokousten, näyttelyiden ja konferenssien aikana. Tämän automaattisen animaation ansiosta BIMx houkuttelee vierailijoita omalle osastollesi.

Lue lisää uudesta ominaisuudesta Graphisoftin sivuilta.

Linkki viralliseen lehdistötiedotteeseen (englanniksi).

Muita parannuksia
Kuten kaikissa BIMx-julkaisuissa, tämäkin julkaisu sisältää myös pienempiä parannuksia. Huomaa, että tämän päivityksen yhteydessä ei esitetty lisensointimuutoksia; tämä päivitys ei vaikuta aiemmin hankittuihin BIMx-lisensseihin.

Sivustomme käyttää evästeitä