< Kaikki uutiset

ProdLib ja M.A.D. vahvistavat yhteistyötään

12.4.2018Nina Metz

Tuotetiedon jakopalvelu ProdLib Oy ja tietomallintamisen asiantuntijayritys M.A.D. (Micro Aided Design Oy) vahvistavat tekemällään yhteistyösopimuksella jo pidemmän aikaa kestänyttä yhteistyötään. M.A.D. on tehnyt arvokasta työtä ArchiCAD-ohjelmiston koulutuksessa ja sisällöntuotannossa Suomessa. Yhteistyö ProbLibin kanssa mahdollistaa laaja-alaisemman palvelukonseptin tarjoamisen rakennusalan suunnittelijoille ja tuoteosavalmistajille.

M.A.D. on kouluttanut ja avustanut ProdLibiä ArchiCAD-sisällön teossa ja tuotekirjastojen laadun testaamisessa. ProdLibin ja M.A.D.in yhteistyö takaa ArchiCAD-kirjastojen laadun ja ProdLib-palvelun kautta tuotevalmistajan kirjastot saadaan mahdollisimman laajaan jakeluun. Samalla suunnittelijat saavat käyttöönsä kattavat ja ajantasalla olevat tuotekirjastot suunnitteluohjelmiinsa ja projekteihinsa.

ProdLib on arkkitehdeille ja rakennesuunnittelijoille suunnattu maksuton tuotekirjastopalvelu, joka mahdollistaa eri rakennusalan tuotevalmistajien kirjastojen integroimisen suoraan suunnitteluohjelmiin kuten ArchiCADiin, Revitiin ja AutoCADiin. M.A.D. on rakentamisen tietomallintamisen asiantuntijayritys, joka kouluttaa, konsultoi ja palvelee rakennusalan yrityksiä, sekä maahantuo ArchiCADin lisäksi useita alan ohjelmistoja. M.A.D. on työskennellyt aktiivisesti tietomallintamisen hyväksi 30 vuoden ajan.

Lisätietoja:
ProdLib Oy, Janne Virtanen, toimitusjohtaja, +358 50 591 4822, janne.virtanen@prodlib.com
M.A.D., Severi Virolainen, toimitusjohtaja, +358 20 741 9701, sv@mad.fi

Suunnittelija käyttää ProdLibiä

Sivustomme käyttää evästeitä