< Kaikki uutiset

ArchiCAD 21:n päivitys 5021 on ilmestynyt

13.2.2018

Graphisoft on julkaissut ArchiCAD 21:n 5021-päivityksen.

Uudet ominaisuudet:

Yhteys PDF tarkastusohjelmiin (Adobe Acrobat, Bluebeam ja niin edelleen): Tämän avulla meillä on täydellinen, kaksisuuntainen työnkulku ArchiCADin ja minkä tahansa standardi PDF merkintäohjelman kuten Adobe Acrobatin tai Bluebeamin kanssa. Tämä parantaa kommunikointia ja yhteistyötä arkkitehtien, insinöörien ja muiden osapuolten välillä PDF-pohjaisen projektin hallinnan aikana. Kaksisuuntaisuus tarkoittaa, että PDF muokkausohjelmassa tehdyt merkinnät on mahdollista tuoda ArchiCADiin, jossa ne muuntuvat Merkintä-työkalun merkinnöiksi oikeaan sijaintiin. Tämä auttaa käyttäjää ymmärtämään ja korjaamaan merkintöjen mukaiset asiat.

Uusi Grasshopper-ArchiCAD Live Connection 2.0 ja "Deconstruct"-toiminto Rhino-Grasshopper Live Connectionin uuden toiminnon avulla tietomallia voi käyttää suunnitelman selkärankana Grasshopperin avulla. Katso lisätiedot Graphisoftin sivuilta.

Link Rhino (.3dm): ArchiCADin ja suositun vapaiden muotojen mallinnusohjelman Rhinoceroksen yhteyttä on edelleenkehitetty lisäämällä vaihtoehtoja mallien tuomiseen. Käyttäjä voi tuoda viitteinä, päivittää ja yhdistää uudelleen Rhino (.3dm) lähdetiedostoja ArchiCADiin. Tämä toimii kuten uusi IFC-viitetiedosto ominaisuus versiossa 21.

Rhino-Grasshopper Live Connectionin avulla on mahdollista tuoda Grasshopperilla luotuja sisältöjä ArchiCADiin GDL-objekteina, jolloin uusi toiminto tuo sen ArchiCAD projektin sisäiseen kirjastoon GDL-objektiksi. Näihin Grasshopperissa tehdyt muutokset päivittyvät projektiin. Tämä korvaa “Rhino-GDL Converter”-laajennuksen joka on ollut saatavilla ArchiCAD 18, 19 ja 20 versioille.

Päivitys on saatavilla Graphisoftin sivuilta.

Sivustomme käyttää evästeitä