V-Ray

V-Ray on 3D-renderointiohjelmisto, joka on yhteensopiva suosituimpien 3D-sisällöntuotentoon ja 3D-suunnitteluun tarkoitettujen ohjelmistojen kanssa. V-Ray-renderointilaajennus on saatavilla Rhinoon, SketchUp Prohon, Cinema 4D:hen, 3ds Maxiin, Mayaan, Modoon, Nukeen ja Katanaan. Lisäksi V-Ray toimii myös Houdinin, Unrealin, Blenderin ja Form Z:n kanssa.


Fotorealistista säteenseurantaa

V-Ray eroaa muista 3D-renderointiratkaisuista siten, että se tarjoaa CPU- ja GPU-renderoinnin lisäksi myös hybridirenderointimahdollisuuden, joka hyödyntää renderoinnissa sekä keskussuoritinta että näytönohjaimia.

Tekniseltä kannalta V-Ray käyttää renderoinnissa mukautuvaa säteenseurantateknologiaa sekä omaa näkymäkohtaista älykkyyttään tuottaakseen 3D-renderoituja kuvia, joita on mahdotonta erottaa valokuvista. Valon jakautumisen lisäksi V-Ray laskee tarkasti myös pintamateriaalien fysikaaliset ominaisuudet.

Siksi V-Ray on laajasti käytetty renderointiohjelmisto monella 3D-grafiikkaa hyödyntävällä alalla, kuten arkkitehtivisualisoinnissa, mainosalalla ja erikoistehostetuotannossa.

Johtava 3D-renderointiohjelmisto

Nykyään monesti palkittua V-Raytä käytetään sen mukautuvuuden ansiosta niin pienissä yrityksissä kuin suurissa studioissakin, maailmanlaajuisesti.


Alustakohtaista tietoa

V-Ray for SketchUp


Koulutukset

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset kalenteristamme tai kysy lisää myyjiltämme.


Hinnasto

Katso tuotteiden hinnat ja osta verkkokaupasta.
Verkkokauppaan


Kysy lisää

Gio Siradze
040 471 3396
gio@mad.fi

Sivustomme käyttää evästeitä