Simplebim

Tehokasta IFC-tiedon hallintaa

Archicad-käyttäjä törmää yhä useammin IFC-tiedonsiirtoon. Se on tavalla tai toisella otettava hallintaan. Pahimmillaan IFC voi olla monimutkainen, epämääräinen ja epäluotettava resurssisyöppö. Simplebim® pitää IFC-työnkulun hallinnassa. Simplebimillä voi tuottaa luotettavia ja toimivia IFC-tiedostoja ilman, että IFC:n monimutkaista rakennetta tarvitsee lainkaan tuntea.


Simppeliä!

Simplebimissä tietoa käsitellään käyttäjän ymmärtämillä nimillä. Seinä on seinä ja rakennetyyppi on rakennetyyppi, eikä ’IfcWallStandardCase.Pset_WallCommon.Reference’, niin kuin se IFC:ssä ilmaistaan. Käyttäjä voi keskittyä itse suunnitteluun ja mallin tietosisällön tuottamiseen. Simplebim huolehtii puolestaan siitä, että IFC:n rakenteelliset vaatimukset täyttyvät.

Mallinnusohjelmistoista puuttuvat IFC-tiedostojen luotettavuuden ja laadun hallinnan työkalut. Ei ole IFC-tiedostojen esikatselua, niiden tietosisällön ja tietorakenteiden validointia eikä mahdollisuutta muokata tietosisältöä ja tietorakennetta kulloisenkin käyttötarkoituksen vaatimusten mukaiseksi. Simplebim tarjoaa nämä puuttuvat työkalut.

Simplebimin avulla voi ensin esikatsella muilta osapuolilta saadut IFC-tiedostot ja tarkistaa, onko vaadittu tieto ylipäänsä saatavilla. Lisäksi Simplebim kertoo, onko tämä tieto oikeassa tietorakenteessa ja onko se luotettavaa. Aivan kuten omien IFC-tiedostojesi julkaisun yhteydessä voit tarvittaessa karsia ja muokata mallia käyttötarkoitukseesi sopivammaksi ja lukea sen vasta sitten Archicadiin.


Tutustu tarkemmin


Hinta

Siirry verkkokauppaan


Kysy lisää

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311
Jani Kiviaho
050 582 6958

Sivustomme käyttää evästeitä