Laajennukset

V-Ray for Rhino 3D – helppoon renderontiin

V-Ray for Rhino 3D on Rhino-renderointilaajennus, joka mahdollistaa huippuluokkaisen renderoinnin Rhinon sisällä. Chaos Groupin kehittämää V-Rayta pidetään yleisesti alan standardina, kun puhutaan huippulaatuisesta renderoinnista.

V-Ray on täysin integroitu Rhinon omaan käyttöliittymään. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki työskentely tapahtuu Rhinon tutussa käyttöliittymässä – ilman tiedonsiirtoa ohjelmasta toiseen. Rhinon nopea mallinnustapa yhdistettynä monipuoliseen, nopeaan ja huippulaatuista materiaalia tuottavaan V-Ray-renderointimoottoriin on täydellinen yhdistelmä nopeutta ja laatua.


Flamingo nXt – helppoon renderontiin

Flamingo nXt on erityisesti suunnittelijoille suunnattu renderointilaajennus Rhinoon. Flamingo nXt:n ansiosta ei tarvitse olla tietokonegrafiikan asiantuntija saadakseen aikaan näyttäviä renderointeja. Toisin kuin useissa muissa renderointiohjelmistoissa, ovat Flamingo nXt:n renderointiasetukset helposti ymmärrettävät. Tuloksia saadaan aikaan ilman renderointiasetusten loputonta opettelua.


Brazil – huippulaadukkaaseen renderontiin

Brazil-renderointilaajennus sopii monipuolisia ominaisuuksia ja korkealuokkaista renderointijälkeä arvostaville käyttäjille. Brazilin avulla voi luoda fotorealististen renderointien lisäksi piirrosmaisia renderointeja ja tarvittaessa myös niiden sekoituksia.


Penguin 2 – kätevään viivarenderointiin

Penguin-renderointilaajennus tuottaa piirrosmaisia viivarenderointeja. Penguin sisältää monia esiasetettuja renderointityylejä, ja tarvittaessa käyttäjä voi myös luoda omia tyylejään. Kolmiulotteisen geometrian lisäksi Penguinilla voidaan renderoida myös kaksiulotteisia elementtejä, kuten pelkkiä viivoja tai mittaviivoja. Penguinilla renderoitu aineisto voidaan viedä helposti vektorigrafiikkaohjelmiin jatkotyöstöä varten PS-, EPS-, AI-, PDF- ja SVG-tiedostomuodoissa.


Bongo 2 – sujuvaan animointiin

Bongo on erittäin helppokäyttöinen animaatiolaajennus Rhinolle. Bongon avulla voidaan havainnollistaa näyttävästi esimerkiksi erilaisia mekaanisia toimintoja. Bongolla on mahdollista luoda myös kamera-animaatioita ja varjotutkielmia. Renderoitujen animaatioiden luontiin tarvitaan myös renderointilaajennus. Bongo tukee Rhinon oman sisäisen renderointimoottorin lisäksi V-Ray-, Flamingo nXt-, Penguin-, Neon- ja Octane-renderointilaajennuksia.


Lisätiedot ja tilaukset

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311

Sivustomme käyttää evästeitä