Solibri

Johtavaa tietomallien laadunvarmistusta

Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Tarjolla on työkaluja tietomallien laadunvarmistukseen, vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseen, suunnitteluprosessin koordinointiin, suunnittelun analysointiin ja tarkasteluun sekä rakennusmääräysten tarkistamiseen. Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.


Solibri Model Checker

Solibri Model Checker on markkinoiden johtava, helppokäyttöinen ja intuitiivinen tietomallien analysointiohjelma. Solibri Model Checker on ainoa markkinoilla oleva tuote, joka tukee tietomallien tehokasta laadunvarmistusprosessia ja sisältää mm. YTV2012:n mukaisen tarkastustoiminnallisuuden. Model Checker on saatavilla sekä Windowsille (32- ja 64-bit) että Macintoshille.

Lataa ilmainen Solibri Model Checker -kokeiluversio


Solibri Model Viewer

Solibri Model Viewer on ilmainen ohjelma avointen IFC- ja Solibri Model Checker -tiedostojen tarkasteluun. Model Viewerin avulla kaikkien IFC-yhteensopivien tietomallinnusohjelmien (ArchiCAD, Revit...) tiedostoja voi tarkastella yhdellä ja samalla ohjelmalla. Model Viewer on saatavilla sekä Windowsille (32- ja 64-bit) että Macintoshille.

Lataa ilmainen Solibri Model Viewer


Solibri IFC Optimizer

Solibri IFC Optimizer on ilmainen työkalu avointen IFC-tiedostojen optimointiin. Optimointi ei kadota tietoja, mutta kutistaa tiedostokoon 5–10 %:iin alkuperäisestä. IFC Optimizer on saatavilla sekä Windowsille (32- ja 64-bit) että Macintoshille.

Lataa ilmainen Solibri IFC Optimizer


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat hinnastosta.


Kysy lisää

mad@mad.fi

Mari Suominen
020 741 9708
Iina Ormaa
020 741 9717
Jani Vesterinen
020 741 9712

Lue lisää

Lue tarkemmin Solibrin tuotteista valmistajan sivuilla

Sivustomme käyttää evästeitä