Solibri

Johtavaa tietomallien laadunvarmistusta

Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Tarjolla on työkaluja tietomallien laadunvarmistukseen, vaatimustenmukaisuuden tarkistamiseen, suunnitteluprosessin koordinointiin, suunnittelun analysointiin ja tarkasteluun sekä rakennusmääräysten tarkistamiseen.

Lataa ja kokeile

Lataa tästä käyttöösi trial-versio ja kokeile Solibria.

Solibri Trial -latausivu


Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.

Solibrin tuoteperhe tuo oikeat työkalut oikeille henkilöille. Projektin jokaiselle osapuolelle löytyy juuri hänen tehtävään sopiva työkalu.


Solibri Anywhere

Solibri Anywhere on kaikille - ilmaiseksi. Tämä tuote on niille, joiden pitää nähdä mitä rakennetaan. Rakennusprojektissa on henkilöitä, jotka suunnittelevat ja hallinoivat, ja heitä jotka varsinaisesti rakentavat - tästä syystä olennaisen tiedon pitää päästä tehokkaasti työmaalla työskenteleville.

Anywhere on tekijöille. Rakennustyömaan päivittäinen työ jakautuu usein eri tiimien tai alihankkijoiden kesken, ja jokainen heistä keskittyy heille osoitettuihin yksittäisiin tehtäviin. Tätä varten tarvitaan vaivattomia tapoja vain asiaankuuluvien tietojen tarkistamiseen, jota tarvitaan kunkin tehtävän suorittamiseksi ilman sekaannusta tai viivästystä.


Solibri Site

Solibri Site on työnjohtajille ja muille työmaalla toimiville vastuuhenkilöille, joiden pitää varmistaa, että rakenteilla oleva rakennus on mahdollista rakentaa. Solibrin avulla tiedot kulkevat saumattomasti toimistolta työmaalle ja takaisin. Ollessasi työmaalla voit helposti katsella ja kommentoida malleja. Tällä tavalla suunnittelijoiden ja BIM-koordinaattorien viestintä on entistä sujuvampaa.

Sen lisäksi voit tuottaa kaikki työmaalla tarvittavat tiedot suoraan mallista ilman käsin tehtyä tiedonsiirtoa, puhumattakaan kynästä ja paperista. On aika päästää rakennustyömaat digitaaliseen aikakauteen!


Solibri Office

Solibri Office on niille, jotka vastaavat projektin suunnittelusta. Olitpa BIM-koordinaattori, arkkitehti tai suunnittelija, jos jokaisen projektisi strategia on varmistaa, että rakennat oikein ensimmäisellä kerralla, joka kertaa - sitten Solibrin maailmanluokan laadunvarmistus on juuri sinulle.

Jotta projekti voitaisiin toteuttaa menestyksekkäästi, tarvitset huippuosaamisen koordinointia ja viestintää kaikkien osapuolten välillä, erittäin kehittyneitä mallitarkastuksia sekä tiedotuksia ja luokituksia eri käyttötarkoituksiin ja tietojen visualisoimiseen. Kaikki tämä on mahdollista Solibri Officella. Se on täydellinen ratkaisu jopa kovimpien laadunvarmistuksen ja laadunvalvonnan tarpeiden täyttämiseen.


Solibri Enterprise

Solibri Enterprise on suurille yrityksille ja suuriin projekteihin. Kun useampi henkilö tekee mallitarkastuksia useisiin rakennusprojekteihin, tarvitset ohjelmiston, joka mukautuu eri roolien ja eri projektien muuttuviin tarpeisiin. Solibri Enterprise antaa sinulle kaiken mitä tähän tarvitset. Se on räätälöity ratkaisu, joka tarjoaa mahdollisimman suuren laajennettavuus ja helppokäyttöisyyden.

On ratkaisevan tärkeä, että pystyt hallitsemaan suurten rakennushankkeiden työnkulun eri suurten tiimien kanssa ja varmistamaan, että jokainen osapuoli työskentelee aina ajan tasalla olevien tietojen pohjalta, jotta pääset toimittamaan rakennukset budjetin ja aikataulun mukaisesti. Solibrin täyden valikoiman paketti tarjoaa paitsi kaikki maailmanluokan laadunvarmistuksen, koordinoinnin ja tiedonsiirron ominaisuudet, myös mahdollisuuden automatisoida tarkistus ja muuttaa käyttäjien määrää tarpeen mukaan.


Vertailu


Hinnat

Katso tuotteiden hinnat verkkokaupasta.

Verkkokauppaan


Kysy lisää

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311
Jani Kiviaho
050 582 6958

Sivustomme käyttää evästeitä