Versiot

Cinema 4D -tuoteperheessä on viisi eri ohjelmaversiota, joista jokainen suunnittelija löytää itselleen sopivan. Versioiden työkalupaletit vaihtelevat ja painottuvat tiettyihin erikoisosa-alueesiin, kuten liikegrafiikkaan tai visualisointiin. Tutustu vaihtoehtoihin!

Katso Cinema 4D -versioiden kattava vertailu


Prime
– kattava peruspaketti

Cinema 4D Prime R19

Cinema 4D Primessa on

 • kattavat mallinnusominaisuudet
 • ammattilaisen teksturointityökalut
 • 3D-maalaustoiminnot
 • suoraviivainen animoinnin työnkulku
 • laadukas renderointimoottori
 • 3D-stereoskopia

Grafiikan ammattilaisille, jotka janoavat lisää

Mutkaton käytettävyys, uskomaton nopeus ja lyömätön kuvanlaatu – siinä ovat Cinema 4D:n tarjoamat avaimet graafikolle, joka mielii siirtyä kivuttomasti kolmanteen ulottuvuuteen. Cinema 4D Primen käyttöliittymä on suunniteltu ennen muuta helposti lähestyttäväksi.

Cinema 4D Prime tarjoaa laajan kirjon tehokkaita työkaluja komeiden kuvien ja animaatioiden luontiin. Halusitpa luoda 3D-logon, kuvituksen, rakennuksen tai laitteen, voit luottaa Cinema 4D:n kykyihin!

Laajenna Cinema 4D:tä kokemuksesi ja vaatimustesi myötä

Cinema 4D Prime on edullinen 3D-suunnittelun aloituspaketti, jolla saa aikaan ammattimaista jälkeä. On myös hyvä tietää, että omien taitojen ja vaatimusten karttuessa on helppoa ja edullista siirtyä muihin Cinema 4D -paketteihin.


Bodypaint 3D
– maalaukseen ja veistoon

Cinema 4D BodyPaint

BodyPaint 3D

 • toimii saumattomasti suosituimpien 3D-ohjelmistojen kanssa
 • sisältää UV-muokkauksen, 3D-maalauksen ja Veisto-ominaisuudet
 • kattaa lisäksi Cinema 4D Prime -ominaisuudet.

3D-maalaus ja veisto

Kun tekstuuriprojisoinnin rajat tulevat vastaan, BodyPaint 3D on ratkaisu oikeanlaisen pinnan luontiin. Se tuo kaikki 2D-kuvanmuokkaustoiminnot kolmanteen ulottuvuuteen ja mahdollistaa monimutkaisenkin 3D-kappaleen tarkan maalaamisen.

BodyPaint 3D sisältää integroidut Veisto-ominaisuudet, joiden avulla pienten yksityiskohtien, kuten ryppyjen, taitosten ja pullistumien lisääminen yksinkertaisiinkin kappaleisiin käy helposti.

UV-muokkaus

Siisti UV-verkko on välttämättömyys teksturoinnissa – ja nimenomaan 3D-maalauksessa ja veistossa. BodyPaint 3D:n UV-työkalut ovat omiaan teksturoinnin UV-koordinaattien optimoimiseen.

Lisätietoja

Lue lisää Maxonin sivuilta


Broadcast
– 3D-liikegrafiikkaan

Cinema 4D Broadcast

Cinema 4D Broadcast sisältää

 • ainutlaatuiset, dynaamiset kloonaustyökalut
 • parannetun renderointimoottorin mm. fyysisellä kameralla
 • ainutlaatuiset, dynaamiset MoGraph-kloonaustyökalut
 • lisenssin 3 yksikön verkkorenderointiin.

Nopea, tehokas ja joustava

Cinema 4D Broadcast sisältää kaiken liikegrafiikan nopeaan ja helppoon toteuttamiseen. Prime-ominaisuuksien lisäksi Broadcast sisältää esikoistyökalut 3D-liikegrafiikan luontiin. Mukana on muun muassa edistykselliset kloonaustyökalut, laajennettu valikoima renderointitoimintoja, 3D-malleja, kamera- ja valoasetuksia sekä videopätkiä.

After Effects, Nuke ja paljon muuta

Cinema 4D Broadcastin Multi-Pass-renderointi tuo lisää hallittavuutta renderointilaatuun, ja lopputulos on täsmälleen halutun kaltainen. Saumattoman yhteensopivuutensa ansiosta Cinema 4D voidaan liittää mihin tahansa tuotantoprosessiin. Filmistudiot ja tuotantotalot ympäri maailman luottavat Cinema 4D:n voimaan, nopeuteen ja toimintavarmuuteen.


Visualize
– visualisointiin

Cinema 4D Visualize

Cinema 4D Visualize kattaa

 • korkeatasoiset materiaali- ja objektikirjastot
 • monipuoliset valaistus- ja kamera-asetukset
 • lisenssin 3 yksikön verkkorenderointiin.

Kaikille visualisoinnin ammattilaisille

Prime-ominaisuuksien ohella Cinema 4D Visualize käsittää lukuisia työkaluja ja aputoimintoja upeiden visualisointikuvien tekoon.

Laajat objekti- ja materiaalikirjastot sekä fyysinen kamera – joka matkii oikean kameran optisia ominaisuuksia ja luonnollista valaistusta – varmistavat kuvien uskomattoman todentunnun.

Hedelmällistä yhteistyötä

Cinema 4D toimii lukemattomien kolmannen osapuolen sovellusten kanssa. Useimmat jopa osaavat joko tallentaa suoraan C4D-muotoon tai muuntaa tiedoston vaikkapa FBX-, DAE-, DXF- tai DWG-muotoon.

Cinema 4D toimii erinomaisesti myös monien CAD-ohjelmien, kuten ArchiCADin, Allplanin ja Vectorworksin, rinnalla. Objektiin muissa ohjelmissa tehdyt muutokset siirtyvät takaisin Cinema 4D:hen.


Studio
– kaikki herkut

Cinema 4D Studio

Cinema 4D Studioon kuuluvat

 • kaikki Cinema 4D -ominaisuudet
 • lisäksi muun muassa karva-työkalut, pehmeät Body Dynamics -ominaisuudet, Thinking Particles ja hahmotyökalut
 • lisenssi rajattomaan verkkorenderointiin
 • uutuutena integroitu Sculpting-toiminto.

Vain parasta

Cinema 4D Studio on parasta, mitä 3D-ohjelmistomarkkinoilla on tarjolla. Se sisältää huippuluokan työkalupakin, jota on helppo käyttää ja räätälöidä juuri omiin tarpeisiinsa. Cinema 4D päästää luovuuden lentoon, minkä on huomannut jo laaja käyttäjäkunta ympäri maailman.

Cinema 4D Studio on kyllästetty Maxonin 30-vuoden kokemuksella ja tietotaidolla. Kaikkien muiden Cinema 4D-lisenssivaihtoehtojen lisäksi Studio-versio tarjoaa erikoistoimintoja, kuten hahmo-, karva- ja hiustyökalut sekä dynaamiset simulaatiot pehmeine kehoineen, höyhenineen, nivelineen ja hiukkasjärjestelmineen.

Cinema 4D Studio on varustettu nyt myös mullistavin Veisto-ominaisuuksin (Sculpting).


Cinema 4D Lite
– osa Adobe CC:tä

Cinema 4D lite

Tiesitkö, että Adobe CC:n käyttäjänä voit hyödyntää Cinema 4D:n Lite-versiota maksutta? Cineware on After Effects CC:n sisäinen laajennus, jolla voi tuoda Cinema 4D -projekteja suoraan After Effectsiin ja renderoida Cinema 4D:n renderointimoottorilla. Live-Link-yhteyden ansiosta Cinema 4D:ssä tehdyt muutokset päivittyvät automaattisesti After Effectsiin. Yhteiskäyttö avaa uusia mahdollisuuksia grafiikan ja sisällön luontiin sekä nopeuttaa työnkulkua huomattavasti.

Lite-version voit avata File-valikosta valitsemalla New -> Maxon Cinema 4D File. Jos käytössäsi on täysi versio, niin siinä tapauksessa se aukeaa Liten sijasta.

Huom! Hyödynnä Cinema 4D Lite -käyttäjän etu! Saat 10% alennuksen päivittäessäsi Cinema 4D Liten Broadcast- tai Studio-versioon. Ota kaikki irti Cinema 4D:stä ja hanki täysi versio heti! Etu on voimassa, jos olet Adobe After Effects -käyttäjä ja olet rekisteröinyt Cinema 4D Liten.

Lataa Cinema 4D -täysversion maksuton demo


Järjestelmävaatimukset

 • Käyttöjärjestelmä ja prosessori:
  Win: Windows 7 tai 8 (64-bittinen), Intel tai AMD 64-bittinen prosessori SSE3-tuella;
  Mac: Mac OS X 10.7.5 tai uudempi, 64-bittinen Intel Apple Macintosh -prosessori
 • Keskusmuisti: 4 GB RAM
 • Tallennustila: 8 GB
 • Näytönohjain: OpenGL

Lisätietoja

Lue lisää Maxonin sivuilta


Lisää

Cinema 4D yleisesite

R20-version uudet ominaisuudet

Versioiden vertailutaulukko

Hinnasto

Maksuton kokeiluversio

Lisenssiehdot


Kysy lisää


Jani Kiviaho
myyntineuvottelija
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958
Gio Siradze
tuotepäällikkö
gio@mad.fi
040 515 3935
Sivustomme käyttää evästeitä