Lisenssivaihtoehdot

Verkkolisenssi

Cinema 4D:n lisenssin voit ostaa verkkotyyppisenä, jolloin lisenssiä voidaan jakaa koko toimistolle samassa lähiverkossa. Verkkolisenssi on laajemman käyttäjäkunnan hyödynnettävissä ja lisenssien samanaikainen käyttö riippuu niiden määrästä. Verkkolisenssin käyttö edellyttää Maxon License Server hallintaohjelman hankintaa ja käyttöä.

Esimerkki: Jos lisenssejä on hankittuna yksi kappale ja käyttäjä haluaa avata ohjelman, Cinema 4D -tarkistaa lähiverkosta lisenssipalvelimelta onko lisenssi vapaana. Jos lisenssi on vapaana ja ohjelma avautuu, niin käytettävissä olevien lisenssien määrä vähenee yhdellä. Kun ohjelma suljetaan, niin lisenssi vapautuu taas muiden käyttöön.

Verkkolisenssien hinnat 700-3000 € alv. 0 %.

Maxon License Server

MAXONin -lisenssipalvelimen (MLS) avulla voit hallita yksittäisiä yksittäisiä lisenssejä tai voit määrittää ryhmiä tai määrittää yksilöllisen vuokrasajan kullekin ryhmälle. Tämä tarkoittaa sitä, että voit antaa kannettavan tietokoneen käyttäjille mahdollisuuden jatkaa lisenssin käyttöä paikasta riippumatta. Lisenssipalvelinohjelmisto tulisi asentaa tietokoneelle, joka olisi mielellään aina päällä ja yhteydessä yrityksen lähiverkkoon.


Määräaikaislisenssi

Cinema 4D Studio -lisenssin voi hankkia joustavasti myös määräajaksi – joko kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Molempia määräaikavaihtoehtoja voidaan tarvittaessa jatkaa uusilla jaksoilla. Jäljellä olevan käyttöajan voi aina tarkistaa ohjelman Help-valikosta, ja ohjelma muistuttaa käyttäjää käyttöajan päättymisestä 2 viikkoa aikaisemmin.

Huom! Määräaikaisiin lisensseihin kuuluvat korjauspäivitykset ja kirjastot, mutta eivät versiopäivitykset.

Myös verkkona

M.A.D. tarjoaa myös verkkolisenssejä määräajaksi, mikä mahdollistaa lisenssin asentamisen vaikka toimiston kaikille työasemille. Samanaikainen käyttö rajoittuu hankittujen lisenssien kokonaismäärään.

Huom! Verkkolisenssien käyttö edellyttää lisenssipalvelimen hankintaa, jonka hinta on 700 €. Lisenssipalvelimen saa maksutta hankittaessa vähintään 10 verkkolisenssiä kerralla.

Lisenssin toimitus

Lisenssin saa käyttöön yleensä jo tilauspäivänä. Ohjelma ja lisenssi toimitetaan sähköisesti.


Kysy lisää

Jani Kiviaho
myyntineuvottelija
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958
Gio Siradze
tuotepäällikkö
gio@mad.fi
040 471 3396

Sivustomme käyttää evästeitä