Laajennukset

V-Ray

V-Ray for Cinema 4D on Cinema 4D -renderointilaajennus, joka mahdollistaa huippuluokkaisen renderoinnin Cinema 4D:n sisällä. Chaos Groupin kehittämää V-Rayta pidetään yleisesti alan standardina, kun puhutaan huippulaatuisesta renderoinnista.

V-Ray on täysin integroitu Cinema 4D:n omaan käyttöliittymään. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki työskentely tapahtuu Cinema 4D:n tutussa käyttöliittymässä – ilman tiedonsiirtoa ohjelmasta toiseen. Cinema 4D:n nopea mallinnustapa yhdistettynä monipuoliseen, nopeaan ja huippulaatuista materiaalia tuottavaan V-Ray-renderointimoottoriin on täydellinen yhdistelmä nopeutta ja laatua.

Tutustu V-Ray -tuotesivuun!


Greyscalegorilla Light Kit Pro CINEMA 4D:lle

Light Kit Pro:n avulla saat käyttöösi ammattilaisen studio-ympäristön valaistuksineen. Saat nopeasti laadukkaan valaistuksen tuotteillesi Cinema 4D:ssä.

Pakettiin sisältyy:

 • spottivaloja, soft boxeja, monipuolisia valo- ja studioympäristolle optimoitua säätöpaneeleja
 • kahdeksan eri valaistusmallia/ympäristöä
 • monipuolinen Global Light (GI) -ympäristö säätöpaneeleineen
 • kahdeksan 3D-mallia/objektia valaistuksen testaukseen
 • ”How to Make your Global Illumination Renders Shine" -videotutoriaali

Yhteensopivuus: Cinema 4D R12 ja uudemmat myös Cinema 4D Lite.


Laubwerk

3D-puut ovat olennainen osa monia ulkovisualisointeja. Tähän asti suunnittelijat ovat kuitenkin joutuneet valitsemaan staattisia ja muuttumattomia kasveja. Niistä joko puuttuu monipuolisuus tai ne sisältävät liian monimutkaisia mallinnukseen liittyviä työkaluja. Lisäksi niissä on satoja parametreja, jotka merkittävästi hidastavat luovaa prosessia.

Laubwerkin puuobjektit on varustettu älykkäillä parametreilla. Ne ovat kevyitä sijoitella ja hyvin realistisen näköisiä. Jokaisessa paketissa on valittavissa kolme eri muotoa, ikävaihetta ja vuodenaikaa. Yhdestä puusta saa siis jopa 36 muunnelmaa. Jokaisessa paketissa on kymmenen eri lajia eli kokonaisuudessaan jopa 360 erinäköistä puuobjektia.

Yhteensopiva Cinema 4D:n, 3ds Maxin ja V-Rayn ja SketchUpin kanssa.

Tutustu Laubwerk-puuobjekteihin.


SurfaceSPREAD – Monista ja suodata objekteja

Monista

SurfaceSPREAD on Cinema 4D:n laajennus, jota voidaan hyödyntää hyvin monella eri tavalla. Vahvin ja käytetyin ominaisuus näistä on objektien nopea monistaminen pintaan: pintaan maalataan intuitiivisesti alueita, joihin objektit halutaan sijoitella. Monistusvaiheessa on mahdollista käyttää useita erilaisia objekteja, jotta saadaan muodostettua enemmän variaatioita yhdellä kertaa.

Objektit voidaan monistaa niin sanotuiksi render instansseiksi, minkä ansiosta prosessorin ei tarvitse laskea jokaisen yksittäisen kopion geometriaa uudelleen. Tämä tekee siis mahdolliseksi useiden tuhansien kopioiden sijoittelun ilman, että tietokoneen muisti loppuisi kesken, ja myös mallinnusikkuna pysyy keveänä. Sijoittelun jälkeen voidaan aktivoida erilaisia satunnaisarvoja, joilla voidaan määrittää jokaiselle objektille uusi koko, asento ja sijainti. Nämä satunnaisarvot ovat tarkkaan määritettävissä parametrisesti.

Suodata

 • Kamerakeilasuodatin poistaa automaattisesti, tilapäisesti kaikki kopiot, jotka eivät ole kameranäkymässä kuvaushetkellä. Suodatinkeilan kokoa voidaan asteittain parametreilla laajentaa. Suodattimen käyttö keventää suunnittelunäkymää.
 • Etäisyys kamerasta -suodattimen avulla näkymästä voidaan pyyhkiä hyvin kaukana olevia objekteja, joilla ei olisi merkitystä lopulliseen renderoituun kuvaan. Tämä nopeuttaa renderointia ja suunnittelunäkymää.
 • Minimietäisyys-suodattimella voidaan poistaa päällekkäin olevat kopiot valitsemalla minimietäisyys kopioiden välille. Näiden päällekkäisten kopioiden poisto nopeuttaa renderointia ja suunnittelunäkymää.
 • Geometria-suodattimella puut, joilla on monimutkainen geometria, voidaan muuttaa suunnitteluikkunassa yksinkertaisiksi laatikoiksi, mikä vauhdittaa suunnittelunäkymää entisestään.
 • Suunnittelunäkymää voidaan myös keventää prosentuaalisesti, jolloin haluttu osa kopioista voidaan poistaa näkyvistä, mutta kuitenkin renderoinnissa kaikki kopiot otetaan laskentaan mukaan.
 • Fractal Breakupin avulla voidaan parametrisesti poistaa matemaattisen kaavan mukaisesti haluttu määrä kopioita sekä suunnittelunäkymästä että renderoinnista. Tämän avulla saadaa luonnollisemman näköinen sijoittelu aikaiseksi.
 • Korkeuteen liittyvät suodattimet ovat minimikorkeus ja maksimikorkeus, joilla voidaan parametrisesti säätää kopioiden sijoittelu maaston korkeuden mukaan.
 • Kaltevuus-suodattimella voidaan määrittää rinteen kaltevuuskulman mukaan kopioden suodatus: jos kaltevuutta on esimerkiksi yli 30 astetta, kopioita ei rinteen alueelle muodostu.
 • Backface culling -suodatin poistaa kaikki kopiot, jotka jäävät kameran edessä olevan geometrian taakse piiloon. Näillä kopiolla ei olisi merkitystä renderoidussa kuvassa.

Kokeile maksutta

Kokeile maksutta SurfaceSPREAD-laajennusta!

Lataa demo!


Cineware for Illustrator

MAXONin uusi ulottuvuus mahdollistaa 3D-sisällön integroinnin suoraan vektorigrafiikan standardisovellukseen.

Cineware for Illustrator -laajennus Adoben Illustratorille käyttää samaa tehokasta 3D-moottoria kuin Cinema 4D, joka on MAXONin ammattikäyttöön kehitetty kokonaisvaltainen 3D-ohjelmisto huippuluokkaisen 3D-aineiston tuottamiseen.

Käyttäjät voivat tuoda minkä tahansa Cinema 4D -tiedoston ja muokata näkymää, valaistusta ja tekstuureja 3D-elementtien integroimiseksi 2D-malleihin tai käyttää 3D-elementtejä mallina vektorikuvien luomisessa Illustrator CC:ssä. Tämä antaa suunnittelijoille mahdollisuuden visualisoida tuotemerkit, sisällyttää rikkaan 3D-sisällön Illustrator-kokoonpanoihin tai jopa järjestää 3D-elementtejä muotoilun ja perspektiivin oppaiksi vektorikuvien luomisessa. Cineware for Illustrator tarjoaa suunnittelijoille mahdollisuuden muuttaa objektien näkyvyyttä, tekstuureja ja valaistusta Adobe Illustrator -ohjelman sisällä.

Cineware for Illustrator pähkinänkuoressa

 • 3D-objektit: Kierrä, aseta ja näytä/piilota yksittäisiä 3D-objekteja mistä tahansa Cinema 4D -näytöstä, kaikki Illustrator CC:n sisällä.
 • Materiaalit: Säädä väriä, heijastusta, kirkkautta, läpinäkyvyyttä ja törmäyksiä suoraan Illustrator CC:ssä. Käyttäjät voivat jopa soveltaa vektorikuvioita 3D-malleihin.
 • Kamerat: Vaihda esiasetettujen kameroiden välillä tai käytä yksinkertaisia navigointityökaluja halutun katselukulman valitsemiseksi.
 • Valot: Ota valot käyttöön tai poista valot käytöstä, ja muuta niiden värejä tunnelman asettamiseksi ja muotojen korostamiseksi.
 • Yhdistäminen: Työnkulku mahdollistaa taustan helpon poistamisen valitsemalla automaattisesti luodun alfa-kartan, joten 3D-elementit voidaan integroida olemassa oleviin vektorikuvioihin.

Katso videoesimerkit Cineware for Illustrator -laajennuksen käytöstä

Cineware for Illustrator: Using a reference
Cineware for Adobe Illustrator: Design
Webinaarinauhoite Cineware for Illustrator laajennuksesta

Saatavuus

Cineware for Illustrator on saatavilla ilmaiseksi MacOS:lle ja Windows 10:lle MAXONin verkkosivuilta.


Kysy lisää

Jani Kiviaho
myyntineuvottelija
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958
Gio Siradze
tuotepäällikkö
gio@mad.fi
040 471 3396

Sivustomme käyttää evästeitä