Cetopo

Moderni paikkatietopalvelu

Cetopo tuo aivan uuden lähestymistavan projektien paikkatietotarpeisiin. Monipuoliset, tarkat ja kattavat tietotuotteet yhdistettynä nopeaan ja helppokäyttöiseen nettipalveluun tekevät Cetoposta oleellisen osan nykyaikaista työprosessia. Modernina nettipalveluna Cetopo on aina saatavilla ja tarjoaa tarvitsemasi datan sekunneissa.


Cetopo-prosessi askeleittain

Tehokkaat valintatyökalut

Cetopossa valitset alueesi tutussa karttanäkymässä tehokkaiden ja helppokäyttöisten valintatyökalujen avulla. Voit yhdellä klikkauksella valita kiinteistön kartalta, kahdella määritellä neliön tai monella klikkauksella hienosäätää täysin vapaamuotoisen alueen.


Nopea esikatselu

Cetopo tuottaa valitsemallesi alueelle sekunneissa tarkan esikatselukuvan, joka tulee näkyviin suoraan selaimessa. Tämä helpottaa oikean alueen rajaamista. Voit myös avata 3D-esikatselun alueesta tai esikatsella, miltä alue näyttäisi laserleikattuna.


Laajasti räätälöityvät tuotteet

Cetopon tarkoitus on vähentää työtaakkaasi. Pyrimme siihen, että voit suoraan käyttää sitä, mitä Cetopo tuottaa. Cetopon tuotteita voi räätälöidä kattavasti, jotta ne sopisivat juuri sinun työtapaasi. Suosikkiasetuksesi voit kätevästi tallentaa seuraavaa kertaa varten.


Tarkka data

Cetopon tuotteet perustuvat Maanmittauslaitoksen erittäin tarkkaan KM2-korkeusdataan. Tarkasta datasta erottaa jopa ojat, ja Cetopon avulla sen käyttö on helppoa. Cetopo myös mahdollistaa erittäin laajojen alueiden käytön konetta kaatamatta älykkäällä optimointialgoritmillaan.


Laaja yhteensopivuus

Työnkulkua helpottaa Cetopon laaja yhteensopivuus eri ohjelmien kanssa. ArchiCAD on erityisen tuettu erillisen laajennuksen kanssa, mikä mahdollistaa ennenäkemättömät maastomallit ArchiCADissä. Laajennuksen avulla voit luoda kevyitä, laajoja ja muokattavia maastoja napin painalluksella.


Lue lisää

Cetopon sivut (englanniksi): cetopo.com


Kysy lisää

Gio Siradze
gio@mad.fi
040 471 3396
Max Cedercreutz
max.cedercreutz@cetopo.com
040 481 0114

Sivustomme käyttää evästeitä