Artlantis

Arkkitehtien suosikkirenderoija

Artlantis on markkinoiden helppokäyttöisin 3D-renderointiohjelma, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti arkkitehtien ja suunnittelijoiden visualisointitarpeisiin korkealuokkaisilla 3D-renderoiduilla still-kuvilla.

Yhteensopiva

Artlantiksen erityinen vahvuus on sen saumaton yhteensopivuus ARCHICADin ohella muiden suosituimpien BIM-, 3D-CAD- ja 3D-mallinnusohjelmistojen kanssa.

Tehokas ja helppokäyttöinen

Kun kolmiulotteinen malli on tuotu Artlantikseen, se voidaan herättää helposti ansaitsemaansa loistoon todentuntuisilla pintamateriaaleilla ja korkealuokkaisella valaistuslaskennalla.

Nopea

Artlantiksella työskentely on nopeaa, koska ohjelman reaaliaikaisen esikatseluikkunan kautta muutokset materiaaleissa ja valaistuksessa ovat välittömästi nähtävissä.


Miksi hankkia itsenäinen renderointiohjelma?

  • Renderontiohjelma hyödyntää mallista vain renderoinnin kannalta olennaisen tiedon.
  • Kuvan laskenta ei keskeytä työskentelyä.
  • Renderoinnin suorittaa usein joku toinen kuin mallintaja.
  • Renderoinnin avaintekijä on tuottavuus – suunnitteluohjelmat on kehitetty vain mallintamiseen ja dokumentointiin.

Yhteensopivuus

Artlantiksen suurimpia hyötyjä on sen itsenäisyys; se ei siis ole riippuvainen mallinnusohjelmasta. Voit tuoda tiedostot Artlantikseen yleisimmissä 3D-tiedostomuodoissa: DXF, DWG, DWF, OBJ, FBX ja 3DS.


Koulutukset

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta ryhmä- ja yrityskoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Katso tulevat koulutukset kalenteristamme tai kysy lisää myyjiltämme.


Kokeile maksutta

Artlantiksesta on saatavilla maksuton kokeiluversio, jonka avulla ohjelmiston mahdollisuuksiin voi tutustua 30 päivän ajan.

Lataa demoversio.


Hinnat

Katso hinnat ja osta verkkokaupasta.
Verkkokauppaan


Kysy lisää

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311
Jani Kiviaho
050 582 6958

Sivustomme käyttää evästeitä