3D-objektit

Realistiset puut I

Paketti sisältää 15 puulajia, joista saa yhteensä 60 variaatiota.


Kasvillisuuspaketti

30 laadukasta 3D-kasviobjektia sisältäen erilaisia kukkia, pensaita ja ruohoa. Paketin avulla voidaan luoda 169 variaatiota.

Paketista löytyy mm. syreeni, lupiini, pensasangervo, pietaryrtti, voikukka, karhunvatukka, ruusupensas, koiranruusu, pensasmänty ja paljon muita.


Sisäkasvit

40 laadukasta 3D-kasvia sisätilojen visualisointiin Cinema 4D:lle. Jokaisesta lajista löytyy 4 eri variaatiota, eli pakettiin sisältyy yhteensä 160 objektia.

Tuetut tiedostomuodot: 3ds Max, CINEMA 4D, LightWave, MODO, FBX, OBJ. Mukana tulee myös yhteensopivat materiaalit seuraaville renderointimoottoreille: V-Ray, Maxwell Render, mental ray, Corona Renderer, Advanced Render for Cinema 4D, vrayforc4d, native renderer for MODO ja LightWave.

Lue lisää esitteestä.


Kukkalajitelma

15 laadukasta puutarhaan tai kotipihalle sopivaa kukkalajia 3D-objektin muodossa. Pakettiin kuuluu 10 erilaista variaatiota jokaisesta lajista, eli yhteensä 150 3D-objektia.


Realistiset ruoho- ja kasviobjektit

Paketti sisältää 20 erilaista kasvi- ja ruoho-objektia, joista saat yhteensä 122 erilaista variaatiota.

Tuetut tiedostomuodot: Cinema 4D, MODO, Lightwave, FBX, OBJ ja 3Ds Max. Huom! Mainitse tilauksen yhteydessä haluamasi tiedostomuoto.


Realistiset 3D-pensaat

Paketti sisältää 10 eri lajia, joista saa yhteensä 100 eri varitaatiota. Saatavilla FBX, OBJ, Cinema 4D ja 3ds Max -tiedostomuodoissa.


Kasvillisuuskokoelma

Todella kattava objektipaketti visualisointiin. Pakettiin kuuluu muun muassa:

 • Kukkalajitelma: 15 laadukasta puutarhaan tai kotipihalle sopivaa kukkalajia 3D-objektin muodossa. Pakettiin kuuluu 10 erilaista variaatiota jokaisesta lajista, eli yhteensä 150 3D-objektia.

 • Sisäkasvit: 40 laadukasta 3D-kasvia sisätilojen visualisointiin Cinema 4D:lle. Jokaisesta lajista löytyy 4 eri variaatiota, eli pakettiin sisältyy yhteensä 160 objektia.

3D-visualisointipaketti

Pakettiin kuuluu:

 • 30 HDRI-ympäristöä
 • 122 ruoho- ja kasvimallia 20 lajin muodossa (5-8 variaatiota/kpl)
 • 10 tiilettyvää maastotekstuuria (2k ja mukana diffuse-, bump-, displacement- ja reflection-tasot)
 • 25 erilaista hedelmää (yhteensä 75 eri mallia)
 • 15 laadukasta kukkalajia eli yhteensä 150 3D-objektia
 • 10 Rhododendro 3D-mallia (4-värivaihtoehtoa)
 • 10 laadukasta sisäkasvia tilojen visualisointiin Cinema 4D:lle. Jokaisesta lajista löytyy 4 eri variaatiota, eli paketissa yhteensä 40 erilaista objektia.
 • 15 3D-skannattua kivilohkaretta realistisiin renderointeihin
 • 15 eurooppalaista puulajia, mukaanlukien saarni, vuorimänty, mänty, metsäkuusi, hevoskastanja, omenapuu jne. (yhteensä 60 muunnelmaa)
 • 15 puulajia maapallolta, mukaanlukien tammi, vaahtera, saarni ja muita eksoottisempia puulejaja (yhteensä 60 muunnelmaa)

Tekstuurit:

 • 15 3D-skannattua tiilettyvää 8k maastotekstuuria arkkitehtuurivisualisointeihin
 • 20 korkealaatuista 4k tiilettyvää tiiliseinätekstuuria, joita voit käyttää missä tahansa 3D-ohjelmassa
 • 24 korkealaatuista 4k tiilettyvää tiiliseinätekstuuria (vanha seinä), joita voit käyttää missä tahansa 3D-ohjelmassa
 • 19 korkealaatuista 4k tiilettyvää kivilattiatekstuuria, joita voit käyttää missä tahansa 3D-ohjelmassa
 • 12 korkealaatuista 4k tiilettyvää seinätekstuuria, joita voit käyttää missä tahansa 3D-ohjelmassa

Hinta Cinema 4D:lle 399 € + alv. Tarjamme tuotetta myös muille ohjelmistoille, kysy hintaa c4d@mad.fi!

Paketin hinta on 1473 € erikseen ostettuna. Säästä siis 1074 €!


Laubwerk

3D-puu- ja pensasobjekteja visualisoinnin ammattilaisille

3D-puut ovat olennainen osa monia ulkovisualisointeja. Tähän asti suunnittelijat ovat kuitenkin joutuneet valitsemaan staattisia ja muuttumattomia kasveja. Niistä joko puuttuu monipuolisuus tai ne sisältävät liian monimutkaisia mallinnukseen liittyviä työkaluja. Lisäksi niissä on satoja parametreja, jotka merkittävästi hidastavat luovaa prosessia.

Laubwerkin puuobjektit on varustettu älykkäillä parametreilla. Ne ovat kevyitä sijoitella ja hyvin realistisen näköisiä. Puita lisättäessä voi valita materiaalien siirtyvän omalle tasolleen, jolloin itselle tärkeät materiaalit säilyvät näkyvissä ja materiaalivalikko pysyy siistin selkeänä.

Jokaiselle puulajille on valittavissa kolme eri muotoa, ikävaihetta ja neljä vuodenaikaa. Yhdestä puusta saa siis jopa 36 muunnelmaa. Jokaisessa paketissa on kymmenen eri puulajia eli kokonaisuudessaan jopa 360 erinäköistä puuobjektia.

Laubwerk-selain

Paketit sisältävät Laubwerk-selaimen, jonka avulla pääsee välittömästi havainnolliseen Laubwerkin puukirjastoon. Ikkunasta voi raahata ja tiputtaa haluttuja puita projektiin. Selaimesta voi valita useiden projisointivaihtoehtojen välillä ja valita esimerkiksi yksinkertaisen rungon muodon, luurankomallin tai täyden geometrian. Samalla käyttäjä näkee nopean palautteen mallinnus- ja suunnittelunäkymässä kevyemmillä projisointivaihtoehdoilla. Muistin käyttö pysyy näin alhaisena projektia muokattaessa, koska kaikkia polygoneja tai pintoja ei tarvitse suunnitteluikkunassa näyttää.

Puut on siis optimoitu näkymään kevyinä. Keveyden saa aikaan mallinnusvaiheen niin kutsuttu Low poly -tila, joka näyttää puun lähes pyöreänä muotona, vaikka lehtiä ja oksia olisi tuhansia. Renderoitaessa kaikki tarkemmat yksityiskohdat näkyvät normaalisti, jolloin laskentatehoa tarvitaan enemmän.

Parametrit

Parametreilla voidaan vaikuttaa helposti muun muassa lehtien kokoon ja määrään. Oksien määrää voidaan myös rajoittaa esimerkiksi rajaamalla alle 1 cm paksut oksat pois, jolloin renderointi nopeutuu, koska polygonit vähenevät huomattavasti. Tällainen tilanne voi olla puun sijaitessa etäämmällä kamerasta, jolloin kaikista pienimmät oksat eivät ole muutenkaan kuvasta havaittavissa.

Muita parametrisesti säädettäviä ominaisuuksia ovat puun muoto, koko ja vuodenaika. Yksi hyvin varteenotettava säätö on myös puun renderointi yksinkertaisena mallina. Tämä on mahdollista silloin, jos realistisuutta ei tavoitella, vaan puun fyysinen koko ja muoto riittävät havainnollistamaan tarvittavat asiat. Yksi parametrien säätö on polygonien ja pisteiden reaaliaikainen laskenta, jonka avulla näkee interaktiivisesti, muutosten vaikutuksen polygonien määrään ja objektin keveyteen.

Yhteensopivuus

Laubwerk-puupaketit ovat yhteensopivia Cinema 4D:n, 3ds Maxin, Mayan, SketchUpin, Houdinin ja V-Rayn kanssa.

Tutustu puupaketteihin

Kysy lisää


Jani Kiviaho
myyntineuvottelija
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958
Gio Siradze
asiantuntija
gio@mad.fi
020 741 9704
Sivustomme käyttää evästeitä