Lisenssin päivitys

Hankittaessa Archicad-päivitys tai otettaessa uudempi versio käyttöön on myös Archicad-suojausmoduuli päivitettävä, jotta sillä voi käyttää uudempia ohjelmaversioita. Suojausmoduuli päivitetään GRAPHISOFT License Manager -lisenssienhallintaohjelmalla (LMT). Päivitykset joko sisältyvät yrityksen Archicad-ylläpitosopimukseen tai hankitaan erikseen.

Archicad 21 -versiosta alkaen LMT asentuu ohjelmiston mukana. LMT löytyy ja on myös erikseen ladattavissa GRAPHISOFTin License Manager Tool -sivuilta. Lataa ja asenna ohjelmisto koneellesi, kytke suojausmoduuli ja käynnistä LMT. Päivitys käynnistyy valitsemalla Update. Tutustu englanninkieliseen LMT-käyttöohjeeseen. LMT:llä hallitaan myös ohjelmistopohjaisia lisenssejä.

Vanhojen versioiden käyttämästä Wibu-suojausmoduulista lisenssi siirretään LMT:llä päivityksen yhteydessä joko uudempaan CodeMeter-suojausmoduliin tai muutetaan se ohjelmistopohjaiseksi. Muutoksen voi tilata maksutta myynnistämme.