Tervetuloa seuraamaan blogiamme!

Arto Nieminen | 11.12.2019

×
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä ja yleisiä tiedotteita sähköpostilla.
Tutustu tietosuojaselosteeseen.
Lataa tiedosto

Ajatus blogin perustamisesta lähti visiostamme: haluamme olla toimialan edelläkävijöitä tarjoamalla laadukkaimmat palvelut ja työkalut avoimeen tietomallinnukseen. M.A.D.illä on syvä tietämys tietomallinnuksen prosesseista ja kehittämisestä. Olemme olleet aktiivisia alan näköalapaikalla jo yli kolme vuosikymmentä, ja tähän keskitymme myös jatkossa.

Käsittelemme blogissamme rakentamisen tietomallintamista eli BIMiä, suunnittelun ja visualisoinnin megatrendejä sekä jatkuvasti kehittyviä uusia teknologioita ja niiden hyödyntämistä. Tavoitteenamme on jakaa tietoa ja lisämateriaalia asiakkaidemme työnteon tueksi. Kanavana blogi antaa mahdollisuuden vuorovaikuttaa yleisömme kanssa mahdollisimman ajankohtaisesti ja monisävyisesti.

Tuote- ja palvelutarjontamme vahvistuu

Kerromme blogissa myös M.A.D.in kehitysaskelista, jotka suuntautuvat ennen kaikkea kohti asiakasta. Vuonna 2020 laajennamme merkittävästi palvelukattaustamme ja tuomme markkinoille täysin uusia tuotteita.

Jo heti vuoden 2020 alkajaisiksi esiin astuu dRofus, joka on tehokas työkalu suunnittelun, yhteistyön ja tiedon hallintaan.

Palveluja puolestaan täydentävät henkilökohtaiset koulutuspolut, joilla tähtäämme sinunkin osaamisesi parantamiseen – suunnitelmallisesti ja motivoivasti. Ja mikä parasta, saat koulutuspolun päätteeksi sertifikaatin, jolla todistat taitosi.

Vastaamalla lyhyeen kyselyyn saat maksutta kouluttajamme suositteleman räätälöidyn koulutuspolun, johon toki saat itsekin vaikuttaa.

Vastaa kyselyyn!

Palautteesi on meille ensiarvoisen tärkeää

Jotta voimme tarjota entistä enemmän hyötyä juuri sinulle, haluamme kuulla mielipiteesi.
Ota rohkeasti yhteyttä: arto@mad.fi.

Hyvää joulua ja menestyksekästä vuotta 2020!


Sivustomme käyttää evästeitä