Kaikki koulutukset

Webinaaridemo: SketchUp ja V-Ray

Päivä
  • ma 18.6.2018
Kellonaika 14.00-15.00
Paikka oma työpiste
,
Kuvaus

V-Ray + SketchUp-demo järjestetään suuren suosion vuoksi taas! Ilmoittadu mukaan pian!

SketchUpin mallinnuksen keveys yhdistettynä V-Rayn vaivattomaan renderointiin.

Demon anti

Havainnollistamme SketchUpin ainutlaatuisen helppokäyttöisyyden ja liki rajattomat käyttömahdollisuudet. Näet, että edullinenkin mallinnusohjelma voi olla varteenotettava valinta. Kun SketchUpin helppokäyttöisyys yhdistetään V-Rayn huippuluokkaiseen renderointiin, on täydellinen kombo valmis.

Kohderyhmä

SketchUp on helposti lähestyttävä, mutta samalla monipuolinen 3D-mallinnusohjelma ihan jokaiselle – myös sisätilojen suunnitteluun. SketchUpin käyttö kasvaa räjähdysmäisesti maailmalla, eikä ihme, sillä käyttäjät – aina alakoululaisista rautaisiin ammattilaisiin – suunnittelevat sillä mitä mielikuvituksellisimpia luomuksia. Älä siis anna SketchUpin edullisen hinnan hämätä!

Esitietovaatimukset

Ei esitietovaatimuksia.

Lisätietoja

Voit osallistua demoon netin välityksellä. Webinaariohjelma latautuu koneelle automaattisesti, kun sähköpostilla saadusta linkistä ilmoittaudutaan ja rekisteröidytään. Webinaariin osallistuaksesi koneessasi tulee olla Internet-yhteys, (mikrofoni) ja kuulokkeet tai kaiutin. Ääni siirtyy myös netin kautta, järjestelmän ilmoittamat puhelinnumerot ovat lähinnä varalle. Mikrofonia tarvitaan vain, jos tulee tarvetta kommentoida puhumalla. Muuten kommentin voi välittää kirjoittamalla chatin ohjausikkunan kohdasta "Questions".

Kouluttaja Gio Siradze
Hinta ilmainen esittely
Lisätiedot ,
Ilmoittautuminen ,
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä.