Kaikki koulutukset

V-Ray ja SketchUp

Päivä
  • ke 14.2.2018
Kellonaika 09.00-16.30
Paikka M.A.D.
Annankatu 25 hsto 61, Helsinki
Kuvaus

Havainnollistamme SketchUpin ainutlaatuisen helppokäyttöisyyden ja liki rajattomat käyttömahdollisuudet. Näet, että edullinenkin mallinnusohjelma voi olla varteenotettava valinta. Kun SketchUpin helppokäyttöisyys yhdistetään V-Rayn huippuluokkaiseen renderointiin, on täydellinen kombo valmis. SketchUp on helposti lähestyttävä, mutta samalla monipuolinen 3D-mallinnusohjelma ihan jokaiselle – alasta riippumatta. SketchUpin käyttö kasvaa räjähdysmäisesti maailmalla, eikä ihme, sillä käyttäjät – aina alakoululaisista rautaisiin ammattilaisiin – suunnittelevat sillä mitä mielikuvituksellisimpia luomuksia.

Mitä koulutuksessa opitaan

Koulutuksessa opitaan perusteet SketchUpilla mallintamisesta ja renderoimisesta V-Ray-renderointilaajennuksen avulla. SketchUpin osalta käsittelemme 3D-mallintamista renderoimisen näkökulmasta. V-Ray -osuudessa opimme perusteet valaistuksesta, keinotekoisten valonlähteiden käyttämisestä, renderointiasetuksista, materiaalikirjastosta ja omien materiaalien luomisesta.

Kohderyhmä

Tämä koulutus sopii hyvin SketchUppia jo jonkin verran käyttäneille ja V-Rayn käyttöä aloitteleville suunnittelualasta riippumatta.

Esitietovaatimukset

Tietokoneen peruskäyttö. SketchUpin alkeiden osaamisesta on etua, mutta se ei ole kuitenkaan välttämätöntä.

Aikataulu

8.30 Aamupala
9.00–16.30 Koulutus

Lisätietoja

Koulutuksessa käytämme Windows-kannettavia, mutta koulutus sopii myös hyvin Mac-käyttäjille. Tutustu ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Kouluttaja Gio Siradze
Hinta 400 € + alv., ArchiMAD-jäsenille ilmainen(*)
Lisätiedot koulutus@mad.fi, 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi, 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä.