Kaikki koulutukset

ArchiCAD 21:n uudet ominaisuudet

Päivä
  • pe 19.1.2018
Kellonaika 09.00-16.30
Paikka M.A.D.
Annankatu 25 hsto 61, Helsinki
Kuvaus

ArchiCAD 21-FIN myötä suunnittelun flow tempaa mukaansa. Uusin ArchICAD on yksi Graphisoftin historian vahvimmista versioista.

Uudet ominaisuudet -koulutuksessa käydään uudistuksia läpi, jotta suunnittelija osaisi hyödyntää muutokset omassa työskentelyssään.

Aamupalaa on tarjolla toimistollamme jo klo 8.30. Koulutus klo 9.00-16.30.

Otteita uusista ominaisuuksista

Porras- ja kaidetyökalut – ArchiCAD 21 sisältää kauan odotetut, muokattavat Portaat. Porras-työkalu hyödyntää Graphisoftin patentoimaa ennakoivan suunnittelun (Predictive Design™) teknologiaa. Portaiden ohella esitellään myös uusi Kaide-työalu. Kulkuväylien luominen on tuotteliasta ja nautittavaa.

Cinerender – Nyt renderointi hyödyntää Cinema 4D:n Cinerender R18 -moottoria, jonka avulla saadaan entistä elävämpiä visualisointeja.

Elementtien luokittelu – Aiempien versioiden kiinteät elementtiluokittelut korvataan nyt joustavalla, maa- ja yrityskohtaisiin standardeihin taipuvalla menetelmällä. Luokittelut ovat avoimen tietomallinnuksen sydän.

IFC-malliin viittaaminen – IFC-tiedostoja voi sijoittaa ArchiCAD-malliin viitteiksi. ArchiCADin kääntäjään integroidun mallin suodatuksen avulla voi viitteenä käytettävän IFC-mallin sisältöä rajata tarpeen mukaan. Jos linkki katkaistaan, voi IFC-tiedostosta malliin liitettyjä elementtejä muokata ArchiCADin elementtien tapaan.

Törmäystarkastelu – ArchiCADissä on sisäänrakennettu törmäystarkastelu!

Tervetuloa tutustumaan ArchiCAD 21:een!

Kouluttaja Ari Känsäkoski
Linkki http://www.mad.fi/tuotteet/archicad/archicad-21
Hinta 400 € + alv., ArchiMAD-jäsenille sopimuksen mukaan
Lisätiedot koulutus@mad.fi, 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi, 020 741 9700
Jako
Sivustomme käyttää evästeitä.