Kaikki koulutukset

Demo: Archicad

Päivä
  • ke 31.3.2021
Kellonaika 10.00 - 11.00
Paikka Web
Kuvaus

Archicad on Suomen suosituin rakennussuunnitteluohjelmisto, eikä suotta. Archicadissä ei piirretä perinteisellä tavalla kuten CAD-ohjelmistoissa, vaan mallinnetaan. Kun rakennus on mallinnettu 3D-avaruuteen, syntyvät kaikki piirustukset lähes automaattisesti! Piirustuksia ei siis piirretä erikseen, vaan Archicad generoi ne itse 3D-mallin perusteella. Koska 3D-malli on hyvin havainnollinen ja "aito", voi siitä myös suunnitteluratkaisuja arvoida helpommin. Voiko suunnittelu enää olla vaivattomampaa?

Demon anti

Demossa esitellään Archicadin mahdollisuuksia helposti ymmärrettävän ja havainnollisen materiaalin kautta.


Webinaari-demo on ohjelman esittelytilaisuus, jossa luodaan lyhyt yleiskatsaus ohjelmaan. Jos tahdot päästä demon jälkeen oppimaan Archicadin käyttöä, ilmoittaudu mukaan Archicad-peruskurssille.

Kohderyhmä

Olitpa arkkitehti, rakennesuunnittelija, työmaainsinööri, opettaja tai muuten vain kiinnostunut aiheesta, tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Webinaari-demo on maksuton.
Webinaarilinkki lähetetään erikseen viimeistään päivää ennen koulutusta. Rekisteröityminen kannattaa tehdä ennen webinaarin alkua, ja webinaariin liittyä vähän ennen mainittua aikaa, jotta alku sujuu jouhevasti.

Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja Lassi Rantanen
Hinta
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä