Kaikki koulutukset

Etäkoulutus: Maaston tuonti ja muokkaus Archicadissä

Päivä
  • ke 23.9.2020
Kellonaika 9.00 - 16.30
Paikka Web
Kuvaus

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käsitellään maaston tuontia, mallintamista ja muokkausta yleisten tietomallinnusvaatimusten mukaisesti - eli kaikki olennainen, mitä sinun pitää Archicad-käyttäjänä tietää maastosta! Koulutuksessa käydään läpi muunmuassa Maanmittauslaitoksen datan tuontia Archicadiin Cetopo-työkalulla sekä maaston mallinnusta pintavaaituskartan pohjalta. Cetopo-työkalu mahdollistaa kätevästi esimerkiksi valmiin maaston, teiden ja rakennusten tuomisen Archicadiin, muutamalla klikkauksella! Koulutuksessa käsitellään myös Pinta- (maasto) ja Muunne-elementtien erot sekä luodaan pintapuolinen katsaus QGIS-ohjelmaan.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.
Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.
Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 200 € + alv.
Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja Veli-Pekka Tolonen
Hinta 200 € + alv
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä