Kaikki koulutukset

Etäkoulutus: Solibri-peruskurssi

Päivä
  • to 29.10.2020
Kellonaika 9.00 - 16.30
Paikka Web
Kuvaus

Solibri tarjoaa markkinoiden johtavan tietomallien laadunvarmistus- ja analysointiratkaisun. Ohjelman käyttäjiä ovat omistajat, tilaajat, tietomallikoordinaattorit ja suunnittelijat sekä rakennushankkeen muut osapuolet.

Solibrin laadunvarmistusratkaisut parantavat tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja tekevät rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavamman ja kustannustehokkaamman.

Solibri on tehokas kokonaisuus, mutta jo päivässä sen perusteet saa otettua haltuun!

Mitä opitaan

Koulutuksessa tutustutaan Solibrin perusominaisuuksien käyttöön esimerkkien kautta. Koulutuksessa perehdytään mm. ohjelman käyttöympäristöön, mallien tarkastamiseen Solibrin säännöstöjen avulla, tuloksien käsittelyyn, kommunikointiin sekä informaation talteenottoon. Koulutus antaa valmiudet ohjelman peruskäyttöön omassa työssään.

Kohderyhmä

Tämä on oikea kurssi sinulle, jos tietomallipohjaisten suunnitelmien laatua ja rakennushankkeen suunnittelu- ja toteutusvaiheista tuottavuutta ja kustannustehokkuutta varmistavat ratkaisut ovat osa työtäsi. Kurssi soveltuu Solibrin käyttöä aloittelevalle tai harkitsevalle.

Esitietovaatimukset

Tietomallintamisen perusteiden tulee olla osallistujille tuttuja.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan ohjelmaa, niin kuin lähikoulutuksessakin.
Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.
Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 200 € + alv.
Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja Lassi Rantanen
Hinta 200 € + alv
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä