Kaikki koulutukset

Etäkoulutus: Archicad 24-FIN uudet ominaisuudet

Päivä
  • to 5.11.2020
Kellonaika 9.00 - 16.30
Paikka Web
Kuvaus

Valjasta Archicad 24:n teho käyttöösi tulemalla Uudet ominaisuudet -koulutukseen. Yksipäiväinen pienryhmäkurssi opettaa asiat käytännöllisesti, vaikka kädestä pitäen.

Mitä opit?

Koulutuksen myötä käytät Archicad 24 -versiota sujuvasti suunnittelutyössäsi. Kurssilla käydään läpi 24-version uudet ominaisuudet.

Uuden Archicad 24 -version suurimpia uudistuksia on integroitu rakenneanalyysimalli, joka tehostaa merkittävästi suunnitteluosapuolten välistä mallipohjaista yhteistyötä. Muita uudistuksia ovat muun muassa sisäinen LVIS-Mallintaja sekä tehokkaampi ja avoimempi BIMcloud.

Esitietovaatimukset

Koulutus on suunnattu ohjelmiston perusteet hallitseville eli peruskurssin käyneille. Lisäksi edellytetään, että osallitujat ovat käyneet edellisen version Uudet ominaisuudet -koulutuksen.

Lisätietoja

Koulutus pidetään etänä. Kurssille osallistuminen on tehokkainta, kun käytössä on kaksi näyttöä tai tietokonetta; toisella voit seurata opetusta ja toisella käyttää samaan aikaan Archicadia, niin kuin lähikoulutuksessakin.
Etäkoulutukset järjestetään GoToWebinar tai GoToMeeting -järjestelmien kautta. Ohjelmat latautuvat koneelle automaattisesti rekisteröitymisen jälkeen. Rekisteröityminen tapahtuu etukäteen sähköpostitse saadun linkin kautta.
Koulutus on ArchiMAD-jäsenille maksuton alla olevin ehdoin. Muille osallistujille hinta on 200 € + alv.
Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumisen lähettämistä.

Tervetuloa oppimaan!

Kouluttaja Lassi Rantanen
Hinta 200 € + alv
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä