Kaikki koulutukset

ArchiCAD 23-FIN -roadshow: ArchiMAD-ilta, Oulu

Päivä
  • ke 6.11.2019
Kellonaika 17.00 - 20.00
Paikka Lapland Hotels Oulu Kirkkokatu 3 OULU
Kuvaus

Suomessa on laaja ja vireä ArchiCAD-yhteisö – onhan kyseessä maan suosituin BIM-työkalu. Käyttäjien tukena ja koollekutsujana jo 30 vuotta on toiminut ArchiMAD-kerho. Jäsenyrityksiä on nykyään peräti neljäsataa, ja määrä vain kasvaa.

Etuja edullisesti

Laadukkaat koulutukset, tiiviit webinaarit, kiintoisat kerhoillat, tuhti lehti ja muut edut tähtäävät ikuiseen oppimiseen. ArchiMAD koetaan aidosti hyödylliseksi, sillä jäsenyydet tuppaavat jatkumaan vuodesta vuoteen. Vuosijäsenyyden hinta on hyötyihin nähden varsin nimellinen – vain 400 €. Jo yksi käyty koulutus kuittaa kustannukset.

Tulemme luoksesi

Nyt ArchiMAD-kerho kokoontuu lähikaupungissasi ArchiCAD 23-FIN -roadshow'n yhteydessä! Leppoisan illan aikana saat tietoa laajalti BIM- ja ArchiCAD-maailmasta. Luvassa on muun muassa paikallisen ArchiCAD-käyttäjän puheenvuoro. Avaamme myös lisää uuden ArchiCAD 23 -version saloja. Aikaa jää varmasti myös vapaamuotoiseen keskusteluun ja ideoiden vaihtoon. Iltaa isännöivät M.A.D.in Ville Pietilä, Gio Siradze ja Iina Ormaa. Ilta starttaa kello 17.00 pienellä välipalalla.

Alustava ohjelma, klo 17.00 lähtien

  • Pieni iltapala
  • Illan avaus – Ville Pietilä, M.A.D.
  • Sujuva workflow – enemmän tilaa suunnittelulle – Joni Paaso, LINJA ARKKITEHDIT
  • ArchiCAD ja visuaaliset uudistukset – Gio Siradze, M.A.D.
  • ArchiCAD 23 ja uusien ominaisuuksien lyhyt esittely – Ville Pietilä, M.A.D.

Pala ajatuksistasi

Onko sinulla mielenkiintoinen projekti tai uutta näkökulmaa alan kiemuroihin? Avoimen tiedonsiirron hengessä sinullakin on mahdollisuus ilmoittautua puhujaksi. Kerrothan ideastasi ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kentässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Ilmoittaudu kerhoiltaan, ja pääset tutustumaan ArchiMADiin täysin maksutta. Liittyessäsi uutena jäsenenä ArchiMADiin voit kokeilla sen antia kolme kuukautta huoleti – ellet ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Odotamme sinua!

Hinta
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä