Kaikki koulutukset

ArchiCAD-peruskurssi opettajille

Päivät
  • ma 29.7.2019
  • ti 30.7.2019
  • ke 31.7.2019
  • to 1.8.2019
Kellonaika 9.00 - 16.30
Paikka M.A.D. Luokka2 Annankatu 25 HELSINKI
Kuvaus

Arkkitehtuurin lait ovat ikiaikaisia, mutta itse suunnittelutyö on nykyään digitaalista. Tieto on noussut taiteen tueksi luotaessa mahdollisimman laadukasta rakennettua ympäristöä. Opettajalla on vastuullinen rooli opastaa tulevaisuuden tekijöitä tietomallinnuksen ajattelutapaan. ArchiCAD on Suomen suosituin rakennussuunnitteluohjelmisto, jossa viivojen piirtämisen sijaan mallinnetaan 3D-virtuaalirakennusta. Malli tuottaa kaikki tarvittavat piirustukset ja dokumentit, ja kokonaisuus on aina ajan tasalla.

Opettajille suunnatulla nelipäiväisellä ArchiCAD-peruskurssilla opit ymmärtämään tietomallinnuksen mullistavuuden ja käyttämään Suomen suosituinta rakennussuunnitteluohjelmistoa tehokkaasti suunnitteluprosessin eri vaiheissa. Kurssi antaa sinulle valmiudet hyödyntää työkalua omassa arkiopetuksessasi, eikä sormi mene suuhun opiskelijoidesi kysymyksistä.

Koulutus on sinulle täysin maksuton, mikäli ohjelmistoa opetetaan tai suunnitellaan opetettavan oppilaitoksessanne. Asia on hyvä olla dokumentoitu.

Mitä opitaan?

Koulutuksen myötä hallitset tietomallinnuksen perusteet ja hyödyt, kuten tietomallin luonnin, objektikirjastojen käytön, visualisoinnin, suunnitelman dokumentoinnin mallista piirustuksiksi, tulostamisen, tiedonsiirron ja määrälaskennan.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu sekä ArchiCADiä työkseen opettaville että ohjelmiston opetusta aloitteleville opettajille. Koulutus etenee normaalin rakennussuunnitteluprosessin mukaisesti ja opettaa tehokkaita työskentelytapoja myös ohjelmaa aiemmin käyttäneille.

Mitä osallistuminen vaatii?

Osallistujan tulee hallita tietokoneen peruskäyttö. Aiempaa ArchiCAD-kokemusta ei tarvita.

Lisätietoja

Tutustuthan ehtoihin ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa!

Kouluttaja Lassi Rantanen
Hinta
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Sivustomme käyttää evästeitä