Kaikki koulutukset

Webinaari: SketchUp Pro 2019 uudet ominaisuudet

Päivä
  • pe 29.3.2019
Kellonaika 14.00 - 15.00
Paikka WEB
Kuvaus

SketchUp Pro on jälleen saanut vuosittaisen versiopäivityksensä. Uusi SketchUp 2019 esittelee muun muassa täysin uusia ominaisuuksia, kuten hartaasti toivotut Viivatyypit. Viivatyyppejä voi hallita tasoilla, eli halutuille tasoille voi määrittää viivatyypeiksi vaikkapa erilaisia katkoviivatyyppejä. Tasoille sijoitetut viivat saavat viivatyyppinsä tasolta, ja viivat piirtyvät tasolle määritetyllä viivatyypillä.

Viivatyyppien määritys suoraan SketchUpissa mahdollistaa lukuisia uusia käyttötapoja ja nopeuttaa merkittävästi piirustusdokumenttien luontia Layoutilla. Lisäksi vanhoja ominaisuuksia ja työkaluja on paranneltu: esimerkiksi mittanauhatyökalu näyttääkin mitatun etäisyyden nyt suoraan mallinnustilassa.

Myös SketchUp Pro -versioon sisältyvä LayOut on saanut uusia ominaisuuksia. Uudesta LayOut-versiosta voi viedä geometriaa takaisin SketchUpiin. Viivat siirtyvät viivoina, ja täytetyt muodot kääntyvät automaattisesti SketchUp-pinnoiksi, joita voi SketchUpissa muokata tuttuun tapaan. LayOutin DWG-yhteensopivuus on sekin parantunut: DWG-tiedostoja voi tuoda ja viedä entistä kattavammin.

Mitä koulutuksessa opitaan

Webinaarissa tutustutaan SketchUp Pro 2019 -version uusiin ominaisuuksiin.

Lisätietoja

Webinaari on ArchiMAD-jäsenille maksuton. Muille osallistujille hinta on 50 € + alv.
Tutustu ehtoihimme ilmoittautumisen yhteydessä.

Kouluttaja Gio Siradze
Hinta 50 € + alv
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä