Kaikki koulutukset

Graphisoft KCC, Key Client Conference, KCC 2019

Päivät
  • ma 3.6.2019
  • ti 4.6.2019
  • ke 5.6.2019
  • to 6.6.2019
Kellonaika
Paikka Las Vegas
Kuvaus

Haluaisitko mukaan ArchiCAD-konferenssiin Las Vegasiin?

Graphisoft Key Client Conference 2019 järjestetään hulppeassa ympäristössä, Las Vegasissa Yhdysvalloissa 3.–6.6.2019. Tapahtuman anti on kivenkova: luvassa on innostavia puhujia BIM- ja ArchiCAD-maailmasta sekä sokerina pohjalla ArchiCAD 23:n maailman ensi-ilta. Konferenssin tuoksinassa on myös oiva tilaisuus luoda kansainvälisiä kontakteja.

Suomesta tapahtumaan lähtee M.A.D.in isännöimä seurue, johon teilläkin on nyt loistava mahdollisuus liittyä. Matkaan pääsee vain rajattu määrä osallistujia, joten nopeus on valttia.

Graphisoft lähettää viralliset kutsut lisätietoineen ja rekiströintilinkkeineen. Lopulliset seminaaripaikat jaetaan vasta tuossa vaiheessa. Ohjelma elää ja päivittyy kevään mittaan rekisteröitymissivulla, joten linkki ja tunnukset kannattaa pitää tallessa.

Konferenssi on omakustanteinen, ja matkajärjestelyt ja -kulut ovat osallistujan vastuulla. Rekisteröitymis- ja hotellivarauslinkit sekä hintatiedot sisältyvät viralliseen kutsuun.

Jos et ole saanut kutsua, mutta haluat osallistua tapahtumaan, voit käydä Graphisoftin sivulla pyytämässä kutsua.

M.A.D. toimii tapahtumassa suomalaisseurueen isäntänä, eikä vastaa tapahtuma- ja matkajärjestelyistä, virallisista ilmoittautumisista, kulujen kattamisesta tai muutoksista. Tämä on ilmoittautuminen kiinnostuneiden listalle, eivätkä ilmoittautumislomakkeen maksu- ja peruutusehdot päde, vaikka kohta pitääkin raksittaa.

Katso alla olevalta videolta tunnelmia viime vuoden tapahtumasta.

Hinta
Lisätiedot mad@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen mad@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä