Kaikki koulutukset

Yleinen tietomallinnus ja IFC

Päivä
  • ke 8.5.2019
Kellonaika 9.00 - 16.30
Paikka M.A.D. luokka1
Kuvaus

ArchiCAD on markkinoiden edelläkävijä IFC-yhteensopivuudessa. Miten IFC-tietokanta toimii ArchiCADissä? Miten tieto liikkuu ohjelmaan ja sieltä pois? Tule oppimaan!

Koulutuksen sisältö

Koulutusaiheita ovat mallintamisen tarkkuustasot, elementtien luokittelu ja IFC-parametrien käsittely ArchiCADissä, IFC-parametritietojen lisääminen, objektin parametrit, IFC-tietokannan tarkastelu, IFC-mallin tuominen, IFC-kääntäjät ja mallin tallennus IFC-muotoon ArchiCAD-mallista sekä suodatukset ja tietomallin osien tallennus.

Lisäksi tutustutaan YTV 2012 ja tietomallintamisen tavoitteisiin, projektin perustamiseen, kerroksiin, rakennetyyppeihin ja rakennusaineisiin sekä Survey pointiin, projektin sijaintiin ja koordinaatteihin. Koulutuksen aikana käsitellään myös "Tietomalliselostus"-elementtitaulukkoa, tarkastelua ArchiCADissä, IFC-hallintaa, IFC:n ominaisuuksia, IFC tiedon esittämistä piirustuksissa ((automaatti)teksti, litterat, selitteet, vyöhykeleimat) sekä IFC-mallien avaamista, liittämistä ja tuomista viitteinä. Myös IFC:n vertailu PLA-muotoon on osa koulutuksen sisältöä.

Kohderyhmä

Nykyisten tietomallivaatimusten valossa kurssi sopii kaikille suurempien projektien kanssa työskenteleville johdannoksi tietomallinnukseen ArchiCADissä ja tiedon siirtämiseen IFC-ohjelmien välillä.

Esitietovaatimukset

ArchiCADin sujuva käyttö on edellytys menestyksekkäälle etenemiselle.

Aikataulu

8.30 Aamupala
9.00–16.30 Koulutus
Päivän aikana pidetään lounastauko ja kahvitauot.

Lisätietoja

Koulutuksen hinta ArchiMAD-jäsenille alla olevien ehtojen mukaisesti. Muille osallistujille hinta on 400 € + alv. Tutustuthan ehtoihimme ennen ilmoittautumista.

Tervetuloa mukaan!

Kouluttaja Ville Pietilä
Hinta 400 € + alv
Lisätiedot koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Ilmoittautuminen koulutus@mad.fi ja 020 741 9700
Jako
Ilmoittaudu

Tutustu koulutusten maksu- ja peruutusehtoihin.

Tilaisuus on täynnä. Voit ilmoittautua mahdolliselle peruutuspaikalle: mad@mad.fi
Sivustomme käyttää evästeitä