M.A.D. Racing Team 2005


Kuljettajat

Severi Virolainen

Arkkitehti SAFA, IT-yrittäjä, 41v, eronnut neljän lapsen isä.

Tavoite kaudella 2005 on keskittyä vain Botniaringin ja Kemoran kisoihin. Parempi ajaa pari kisaa keskittyneesti kuin monta hutiloiden.

Uutena moottoripyöräinnostuksena Severillä on seikkailumatkailu Kaakkois-Aasiassa, jossa hän toimii myös moottoripyöräoppaana.

Tuomas Iivanainen

Tuomas ajaa Endurance-tiimissä.

Staffans Söderström

Moottoripyöräpoliisi Staffans ajaa Endurance-tiimissä.


Avustajat

Lauri Melvasalo

Pitkäaikainen työkaveri ja ystävä.

Lauri on vastannut katteiden kunnostuksesta ja maalauksesta kaudelle 2004.

Markku Holopainen ja Eila Virolainen

Sähköalan ihmemies ja kummitäti. Vastaavat yhdessä rengaslämmittimien 100% kotimaisuusasteesta.

Ville Sundberg, Tero Kiira ja Miika Salo

Kolme entistä tallikaveria. Tietävät kaiken ja auttavat aina. Täysin korvaamattomia.


Yhteistyökumppanit

M.A.D. Oy

M.A.D. Oy on Suomen johtava tietokoneavusteisen rakennussuunnittelun ohjelmistoedustaja. M.A.D.in päätuote on ArchiCAD, joka tällä hetkellä edistyksellisin työkalu rakennussuunnitteluun. Ohjelman avulla voidaan luoda piirustukset, kolmiulotteiset mallit, animaatiot ja määrälaskennat - kaikki nopeasti ja integroidusti. ArchiCADin yhteensopivuus muiden ohjelmien kanssa on vailla vertaa.

Timehouse Oy

Timehouse Oy on vuodesta 1985 toiminut ohjelmistotalo, joka on tehnyt monen tyyppisiä sovelluksia multimediarompuista toimitusjärjestelmiin ja puhesyntetisaattoreista nettipalveluihin.

Monipuolisen ja osaavan tiiminsä avulla Timehouse on rakentanut asiakkailleen elintärkeitä, jatkuvassa käytössä olevia järjestelmiä sekä näkyviä, kuuluvia ja palkittuja multimediatuotteita.

PeterPanMaailma

PeterPanMaailma on matkatoimisto, joka järjestää pienryhmämatkoja eksoottisiin kohteisiin.

Mainittakoon erikseen moottoripyörämatkat Kambodzaan, Thaimaaseen, Intiaan ja Yhdysvaltoihin.


Uudet yhteistyökumppanit

Tervetuloa edistämään tervehenkistä moottoripyöräilyä - kovaa voi ajaa laillisestikin (ainakin radalla ja Kambodzassa). Tiimimme levittää kilpa- ja muun moottoripyöräilyn ilosanomaa pilkesilmäkulmassa. Ajamisesta nauttiminen, radalla viihtyminen ja yhteiselo muiden kilpailijoiden kanssa ovat tärkeintä.

Yhteistyökumppaneille tarjoamme osuuden mainostilasta pyörissä, kuljetusvaunussa, vaatteissa ja netissä. Lisäksi pyörät ovat lainattavissa sponsorin tilaisuuksiin, kuten messuille yms. Lisäksi olemme pyörinemme käytettävissä asiakastilaisuuksiin.

Yhteistyökumppanit saavat luonnollisesti näkyvyyttä myös muissa viiteryhmissä ja julkisuudessa, joissa kuljettajamme näkyvät ja vaikuttavat.

Yhteydenottoa odottaa Severi Virolainen 050-68677 tai Severi@mad.bike.


Please, send any comments to Severi@mad.bike