Koulutus

Koulutustarjonta

M.A.D. tarjoaa monipuolista koulutusta aina ryhmäkoulutuksesta konsultointiin. Koulutukset järjestetään viihtyisissä ja nykyaikaisissa koulutustiloissamme Helsingin keskustassa. Pidämme koulutuksia myös ympäri Suomea.

Löydät internetsivuiltamme aina kaikki koulutusaikataulut ja tapahtumakalenterimme. Koulutuksissa käytämme vain laadukkaita välineitä, pidettiin koulutus sitten toimistollamme tai yrityksenne tiloissa. Tarvittaessa tuomme koulutuksessa käytettävät koneet mukanamme ja palvelemme asiakkaitamme missä tahansa.

Koulutusten hinnat 1.1.2020 lähtien:

  • Archicad-peruskurssi (4 päivää): 1400 € (alv 0 %)
  • Jatkokoulutukset (1 päivä): 500 € (alv 0 %)

Tärkeä osa koulutustarjontaamme on myös ArchiMAD-kerho, jonka puitteissa järjestetään runsaasti koulutuksia.

Tutustu koulutuskalenteriimme!


Yrityskohtaiset koulutukset

Kouluttajamme ovat osaavia asiantuntijoita, jotka auttavat sinua niin pienemmissä kuin suuremmissakin haasteissa. Kouluttajamme ovat koulutukseltaan arkkitehteja tai rakennusalan insinöörejä, joilla on myös käytännön kokemusta suunnittelutehtävistä. Koulutus palvelee siis nimenomaan alan ammattilaisten tarpeita. Kysy myös räätälöityä yrityskohtaista koulutusta, joka suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne.

Yrityskohtaisen koulutuksen hinnat 1.1.2020 alkaen:

  • Yrityskohtainen koulutus (1 päivä/1-5 hlöä): 1200 € (alv 0 %)

Tärkeää koulutuksiimme liittyvää

  • Jotta mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan kursseille, pyydämme ilmoittamaan osallistumisesteistä viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Jos kurssille ilmoittautunut jättää ilmoittamatta peruutuksestaan, laskutamme 1 päivän kursseista puolet koulutuksen hinnasta ja useamman päivän kursseista koko koulutuksen hinnan. Myös kerholaisia laskutetaan kurssien peruuttamatta jättämisestä.
  • M.A.D.in tilojen ulkopuolella järjestettävään koulutukseen ilmoittautuessasi mainitsethan, haluatko M.A.D.in tuovan sinulle koulutuskoneen (PC tai Mac) vai käytätkö omaasi. Mikäli haluat osallistua koulutukseen omalla koneellasi, varmistathan etukäteen, että lisenssidongle on asennettu ja mukana.
  • ArchiMAD-kerhon lähikoulutuksiin voi osallistua kustakin yrityksestä kerhokoulutuspaikkoja vastaava määrä henkilöstöä. Kerhon etäkoulutuksiin on vapaa pääsy koko jäsenyrityksen henkilöstöllä.
  • Kerhoon kuulumattomat maksavat päivän kursseista normaalin kurssimaksun. Tutustu kerhoon!
  • M.A.D. sijaitsee Helsingin keskustassa Hopeatalossa osoitteessa Annankatu 25, 6.krs, 00100 Helsinki.
  • Ilmoittautumiset ja lisätiedot koulutuskalenterista, puhelimitse 020 741 9700 ja koulutus@mad.fi.

Tervetuloa oppimaan uutta M.A.D.in koulutuksiin!


Kysy lisää

Mari Suominen
040 831 6283
Jani Vesterinen
0400 833 311
Jani Kiviaho
050 582 6958

Sivustomme käyttää evästeitä