ARCHICAD CH€CK

Tiesitkö, että 80 % ARCHICAD-toimistoista voisi tehostaa suunnittelutyötään 20 % jo yhdellä peruskorjauksella? Se voi tarkoittaa kokonaista lisäviikonpäivää tuottavaan työhön.

Uskotko, että löydämme teidänkin ARCHICAD-projektistanne vähintään 20 % joutokäyntiä? Ellemme onnistu seitsemässä päivässä, vaiva ei maksa mitään.

Luuletko, että tiedostatte kaikki yli 100 asiaa, jotka vaikuttavat ARCHICAD-työtehoonne tälläkin hetkellä? Paljastamme ne teille.


Projektinne terveydeksi

ARCHICAD CH€CK on ARCHICAD-projektinne terveystarkastus. Tutkimme ARCHICAD-projektistanne peräti 104 kohtaa, jotka pisteytetään. Pisteet kolisevat kolmeen laariin: Suorituskyky, Rakenne ja Tietomallinnus. Nämä ovat jokaisen projektin peruspilarit, jotka luovat edellytykset järkevälle työskentelylle. Miksi?

 • Suorituskyky – Hidasteleeko projekti? Lienee sanomattakin selvää, että asia on korjattava viipymättä, jottei kallis odottelu jatku enää hetkeäkään.
 • Rakenne – Tuntuuko projekti hajanaiselta? Eivätkö muut saa sen tietorakenteesta selvää? Lopulta omakin työskentelynne kärsii, jos esimerkiksi nimeäminen on epäloogista.
 • Tietomallinnus – Puuttuuko tietoa? Käytetäänkö ARCHICADiä kuten CAD-piirto-ohjelmistoa? Tämä on sääli, sillä tehokkuus kohoaa stratosfääriin, kunhan ARCHICADiä käytetään ihan oikeasti oikein, tuoreimpien tietomallinnusvaatimusten mukaisesti.

Ja diagnoosinne on…

ARCHICAD CH€CK -terveystarkastus ei ole mikään pintapuolinen pälyily. Tarkastuksen 104 skannausta jaetaan seitsemään osa-alueiseen:

 • Kirjastojenhallinta
 • Projektinhallinta
 • Attribuuttienhallinta
 • Projektin asetukset 1
 • Projektin asetukset 2
 • Projektin rakenne
 • Ulkoinen sisältö.

Jokainen osa-alue pisteytetään erikseen, mikä helpottaa heikkouksien paikannusta. Raportti koostaa vielä lopuksi yhteenvedon, joka kertoo kokonaistuloksen sekä osiokohtaiset pisteet – myös selkein graafein havainnollistettuina.


Miten ARCHICAD CH€CK™ toimii käytännössä?

 1. Lähetä meille paras (tai huonoin!) projektinne PLA-muodossa alla olevasta nappulasta.
 2. Anna meille tovi tutkimusaikaa. Saat vastauksen muutamassa päivässä, viimeistään viikossa.
 3. Saat projektisi ARCHICAD CH€CK™ -raportin sähköpostitse, helposti luettavassa PDF-muodossa.
 4. Raportin saate opastaa, miten projektissanne ilmenneet oireet saadaan parannettua. Tärkeää on korjata niiden alkulähde, sillä pelkkä paikkailu vain siirtää ongelmia huomiseen. Toisin sanoen yksittäisen projektin virheiden korjaus ei riitä, vaan koko tiimin tulee omaksua yhteinen terveempi työtapa.

Miksi ARCHICAD CH€CK™?

 • Saat tietää, kuinka oikeaoppisesti projektinne on laadittu. Tarkastustyökalun on laatinut ARCHICAD-kehittäjä GRAPHISOFT. He, jos ketkä, tietävät ihanteelliset työtavat. Miksikö on niin tärkeää tehdä oikein? Koska väärin tekeminen tarkoittaa simppelisti sitä, että aikaa ja rahaa valuu hukkaan. Tuskin kenenkään tarkoitus on kerryttää mahdollisimman paljon tunteja projektin parissa.
 • Tarkastus tuo ilmi myös projektin laatijoiden osaamisen kriittisimmät kehitysalueet. Enää ei siis tarvitse juoksuttaa ihmisiä väärissä koulutuksissa tai etsiä paniikissa ihmelääkettä tiiliskiven paksuisista ohjekirjoista. ARCHICAD CH€CK™ löytää kompastuskivenne jokaista yksityiskohtaa myöden. Ettekä sittenkään jää oman onnenne nojaan, vaan opastamme, miten saatte asiat kuntoon helposti ja nopeasti.
 • Raportti selostaa pistekertymän kohta kohdalta. Jos saitte jostakin kohdasta huonot pisteet, saatte toimintaohjeet. Jokainen kohta tarjoaa myös linkin ARCHICAD Help Centeriin, missä on seikkaperäinen ohje ongelman ratkaisemiseksi. Annamme myös koulutustarjouksen. Koulutuksessa käydään täsmäiskuin läpi heikot kohdat, ja tiiminne ARCHICAD-osaaminen treenataan timmiin kuntoon. Koulutus varmistaa, että kaikki tiimin jäsenet sisäistävät uudet, terveet työtavat.
 • Muista: mitä et tiedä, et tiedä. ARCHICAD CH€CK™ paljastaa asioita, joita kokeneinkaan ARCHICAD-mestari tai tietomallivastaava ei välttämättä tiennyt.
 • ARCHICAD CH€CK™ on vaivaton ja ripeä. Lähetätte vain projektinne PLA-muodossa – ei muuta. Siihen kuluu enintään 10 minuuttia.

Mitä se maksaa?

 • ARCHICAD CH€CK™ on ilmainen, jos projekti saa terveen paperit eli pisteistä 80 % tai enemmän.
 • Jos tulos on alle 80 %, ARCHICAD CH€CK™ maksaa 500 € (+ alv.). Sekin on pieni kulu, kun tovin mietit, mitä rikkinäinen, sekava ja tehoton ARCHICAD-projekti maksaa.

Miksi palvelun nimessä on euron merkki?

ARCHICAD CH€CK™ tarkoittaa oikeasti puhdasta rahaa. Se bongaa tarkasti projektin ja osaamisen puutteet. Kun ne saadaan kuntoon, toimistossanne tapahtuu seuraavaa:

 • Säästätte aikaa. Aika on rahaa.
 • Työtyytyväisyytenne kohenee, kun ARCHICAD-käyttö on jouhevaa, eikä tekninen säätö kuormita.
 • Suunnittelulaatunne voi harpata huomattavasti, sillä saatte keskittyä ydinosaamiseenne eli luovaan suunnitteluun ja ongelmanratkontaan.

Jännittääkö tarkastus?

Muista, että ARCHICAD CH€CK™ ei missään nimessä arvostele teitä tai ammattitaitoanne. Se on puhtaasti objektiivinen apuväline. Voi kuitenkin olla, että joissakin kohdissa tarkastus ei osaa huomioida ratkaisunne kaikkia taustatekijoitä. Niiden määrä on kuitenkin lopulta vähäinen. Asiaa on avattu lisää itse raportissa.

Mietityttääkö tietoturva? Ei huolta – käsittelemme lähettämäänne tietoa äärimmäisen luottamuksellisesti ja objektiivisesti. Projektitiedostonne lähetys hoituu turvallisesti Microsoft OneDrive -teknologialla. Tiedosto poistetaan pysyvästi heti tarkastuksen jälkeen, eikä sitä jaeta muille.


Mitä vielä odotat?

On aika tehdä ARCHICAD-projektillenne ARCHICAD CH€CK™ -terveystarkastus! Yksi kerta riittää, mutta sen välttely voi puolestaan maksaa koko liiketoimintanne.

Ota yhteyttä!

Lassi Rantanen
lassi@mad.fi
044 080 6950
Mari Suominen
mari@mad.fi
040 831 6283
Jani Vesterinen
jani@mad.fi
0400 833 311
Hannu Mähönen
hannu@mad.fi
040 546 5262
Jani Kiviaho
jani.kiviaho@mad.fi
050 582 6958

Sivustomme käyttää evästeitä