Yrityksestä

Mikä on M.A.D.?

Micro Aided Design Oy – tutummin M.A.D. – on Suomen johtava rakentamisen tietomallinnuksen asiantuntijayritys. Olemme aktiivisesti työskennelleet tietomallinnuksen hyväksi jo vuodesta 1988. M.A.D. on asiantuntijana useissa eri kehitysprojekteissa ja jäsenenä alan tutkimushankkeissa. Koulutamme, konsultoimme ja autamme lukemattomia rakennusalan yrityksiä. Jos sinulla on kehitys- tai koulutustarpeita, ota meihin yhteyttä.


Asiakas on ykkönen

Asiakkaidemme tarpeiden tunnistaminen ja palveleminen on tärkein tehtävämme. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että he saavat asiantuntevaa, välittävää ja positiivista palvelua – asian luonteesta riippumatta.

Keräämme säännöllisesti asiakaspalautetta tutkimuksilla ja kyselyillä. Palaute ja kehitysideat ovat aina tervetulleita. Anna palautteesi nettilomakkeella, sähköpostitse mad@mad.fi tai puhelimitse 020 741 9700. Kiitos jo etukäteen!


Archicad – johtava tietomallinnusohjelma

Archicad on Suomen suosituin tietomallinnusohjelma, joka on kehitetty erityisesti suunnittelijan näkökulmasta. Sitä käyttää peräti 70 % suomalaisista arkkitehtitoimistoista, mikä tekee siitä Suomen suosituimman. Archicadin suosio perustuu sen tehokkuuteen, monipuolisuuteen ja intuitiivisuuteen. M.A.D. tarjoaa Archicad-käyttäjille muun muassa suomenkielisen ohjelman, perusteellisen tukimateriaalin, teknisen tuen sekä aktiivisen käyttäjäkerhon.

Rakentamisen tietomallinnuksessa Archicadiä hyödyntää tällä hetkellä yli tuhat asiakasyritystämme. Käyttäjäkuntaan kuuluvat arkkitehtitoimistojen lisäksi kaikki Suomen suurimmat rakentajat, paljon insinööritoimistoja ja muita rakennusalan yrityksiä. Ohjelmistojamme hyödynnetään läpi koko rakentamisen elinkaaren aina suunnittelusta kunnossapitoon.


Kysy lisää!

mad@mad.fi, 020 741 9700Sivustomme käyttää evästeitä