Työpaikat

M.A.D. on menestyvä, nuorekas, dynaaminen, innovatiivinen, kasvava, vakavarainen ja vastuuntuntoinen organisaatio. Etsimme alati tiimiimme päteviä, kunnianhimoisia ja työtäpelkäämättömiä tulevaisuuden tekijöitä.

Haluaisitko M.A.D.iin töihin?

Jos luotat omiin kykyihisi, ota toki yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaisi ottaa sinut matkaamme.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, työpisteen Helsingin ytimessä, rennon työilmapiirin, paljon töitä ja riittävästi haasteita.


ArchiCAD-asiantuntija

Päätuotteemme käyttäjät tarvitsevat tietoa monessa muodossa: koulutuksia, konsultointia, artikkeleita ja tukea. Asiantuntijan tehtäviin voi kuulua myös esimerkiksi lokalisointia tai käsikirjojen kirjoittamista. ArchiCAD-asiantuntijoille, etenkin suunnittelukokemusta omaaville, on meillä aina tarvetta.


GDL-ohjelmoija

GDL-objektien kysyntä kasvaa kovaa vauhtia. Myös oma Peruskirjastomme kaipaa päivitystä. Monipuolisten GDL-tehtävien lisäksi aukeaa mahdollisuuksia ArchiCAD-laajennusten ohjelmoimiseen C-kielellä. Web-ohjelmoinnin ja tietokantojen osaamiselle voi myös löytyä käyttöä.


Kesätyö: Tekninen tuki

Onko sinulla vahvaa osaamista ArchiCAD-ohjelman käytöstä? Haemme kesän ajaksi tukitiimiimme asiakaspalveluhenkistä ja paineensietokykyistä teknisen tuen osaajaa, jolla on intoa auttaa asiakkaitamme haastavissakin tilanteissa.

Vapaamuotoiset kesätyöhakemukset:
Mitra Modarress, mitra@mad.fi


Severi Virolainen
toimitusjohtaja
044 253 6777
Mitra Modarress
hallintovastaava
044 982 1105
sv@mad.fi mitra@mad.fi


"Haluamme yhdessä tehdä luovuutta pursuten laadukasta, tarkoituksenmukaista työtä tyylikkäästi, vilpittömästi ja oikeudenmukaisesti."

Sivustomme käyttää evästeitä.